LineageOS: Това ли е бъдещето на CyanogenMod?

Съдържание:

LineageOS: Това ли е бъдещето на CyanogenMod?
LineageOS: Това ли е бъдещето на CyanogenMod?
Anonim

Първо ще изясним, че няма твърдо изречение какво е LineageOS, но знаем, че името съществува и е потвърдено. От това, което виждаме LineageOS вече има хранилище в GitHub и също така има частна група в Reddit, но трябва да копаете по-дълбоко, за да разберете какво може да представлява LineageOS.

LineageOS може да е бъдещето на CyanogenMod, но ако погледнем внимателно ситуацията може би мрежите го разбират погрешно и LineageOS не е бъдещето на CyanogenMod, а на Cyanogen OS, което в момента е известен като Cyanogen Now Не забравяйте, че CyanogenMod и Cyanogen OS не са едно и също нещо. Cyanogen преминава през труден период и всъщност уволнението на Kirt McMaster като главен изпълнителен директор и някои промени ни позволяват да видим, че Cyanogen е в беда. Преди време компанията обяви, че ще се съсредоточи върху нещо различно, върху проектирането на приложения и модули за Android.

цианоген
цианоген

LineageOS: Това ли е бъдещето на Cyanogen Now?

От HDBlog всички предполагат, че LineageOS ще бъде бъдещето на CyanogenMod, но истината е, че ако влезем в разклонението му, виждаме само неща, прекачени от CM. Поддържани устройства, CM приложения, всичко отговаря на това.

Съвсем наскоро Cyanogen обяви в официалния си блог, че сега ще се посвети на създаването на модулна програма, наречена Cyanogen Now и може би именно тази модулна програма ще промени името си на LineageOS, в опит да направи брандирането им изиграва добър трик.

LineageOS е бъдещето на компанията, но не знаем какво ще бъде

CyanogenMod-10.1
CyanogenMod-10.1

С всичко това ще запомним, че не знаем със сигурност какво означава или какво ще прави LineageOS. Нашата теория може да е вярна или CyanogenMod може просто да се нарече LineageOS, но това, което е ясно е, че LineageOS е продукт и ще бъде продукт на Cyanogen в близко бъдеще. Нещо се случва в Cyanogen и скоро ще разберем.

Какво мислите за всичко това? Мислите ли, че Cyanogen трябва да затвори проекта? Смятате ли, че трябва да търси повече съюзи, за да направи алтернативата на Android на Android на Google сега, след като Google показа, че иска да създаде свой собствен Android? Има много различия в мненията и бихме искали да знаем вашето

Популярна тема