Приложение за създаване на видеоклипове на забавен или бърз каданс от Android

Съдържание:

Приложение за създаване на видеоклипове на забавен или бърз каданс от Android
Приложение за създаване на видеоклипове на забавен или бърз каданс от Android
Anonim

Преди известно време ви показахме някои приложения за запис на забавен каданс на Android, но днес открихме ново приложение, което ни позволява да записваме видеоклипове на забавен или забързан каданс от Android, лесният начин.

Очевидно много телефони вече имат тази опция в собствената камера на терминала (особено тези от висок клас), но в много телефони от среден клас опцията не съществува и правенето на забавен каданс е много лесно, ако използваме приложение, което помогнете ни да го постигнем. Можем също да правим бързи камери, тъй като е по-лесно и резултатът винаги е добър, тъй като бързата камера не изисква мобилният телефон да може да записва твърде много FPS в секунда (поне за резултатът е добър), докато забавеното движение го изисква.

забавени-видео-андроид
забавени-видео-андроид

Как да правите видеоклипове на забавен или ускорен каданс?

Fast Slow Motion Videos (Video Slow на английски) е приложение, което е в Google Play от известно време и ни позволява да правим видеоклипове на забавен или ускорен каданс от нашия мобилен телефон с Android, също така ни позволява даконвертирайте видеоклипове, записани с нашия мобилен телефон в ускорен забавен каданс, така че полезността му е доста добра.

За да правите видеоклипове на забавен каданс, трябва да интерполирате изображения между изображенията на мобилното си устройство (ако не може да записва при 120 или 240 fps), но с новите приложения резултатите стават все по-добри и по-добри. Разбира се, трябва да имаме предвид, че забавените видеоклипове заемат много, тъй като обикновеното 15-секундно видео заема същото като едноминутно видео, в зависимост от това как конфигурирахме приложението.

Бавно или бързо движение, вие избирате

Ако зададем стойностите на приложението под нормалните стойности, видеото ще се изобразява на забавен каданс, но в противен случай ще се изобразява на бързо движение И да, можем също задайте обичайното видео. Приложението е много лесно за използване и въпреки че не е перфектно, ще ни избави от проблеми, защото работи доста добре. Опитахте ли го?

Популярна тема