Купете THL T9 PLUS по-евтино за €72,39

Съдържание:

Купете THL T9 PLUS по-евтино за €72,39
Купете THL T9 PLUS по-евтино за €72,39
Anonim

Ако искате да закупите THL T9 PLUS побързайте, защото го имаме на предварителна продажба в Igogo само за 72, 39 € (само 90 единици). Така че ще трябва да побързате, ако все още искате да получите своето. Както виждаме на предишното изображение, дизайнът е впечатляващ, но по отношение на характеристиките не отстъпва на цената си.

Това предложение от Igogo за закупуване на TLH T9 Plus много евтино ще приключи скоро. Както можете да видите на предишното изображение, остават само 38 устройства (черни) и 43 в бяло. Много бройки от това страхотно устройство вече са отлетели, така че ще трябва да побързате, ако искате да получите тази краставица на смешна цена.

THL T9 PLUS
THL T9 PLUS

THL T9 PLUS на предварителна продажба за €72,39

Ако не познавате този терминал, позволете ми да ви кажа, че има 5,5-инчов екран Идеален за потребители, които искат фаблет с голям екран. За останалото имаме MTK6737 с 2 GB RAM и 16 GB памет. За тази цена е истинско откровение, защото е много мощен, за да струва само 70 евро (оценен на 179 евро, запомнете). Временна разпродажба, тъй като е предварителна продажба.

В противен случай заслужава да се отбележи сензор за пръстови отпечатъци и Android 6.0 Marshmallow. Дизайнът изглежда здрав и надежден, така че много харесваме този любопитен залог, който не очаквахме Нищо да намерим на пазар на тази ниска цена. И да, има 4G LTE

Marshmallow и четец на пръстови отпечатъци за 70 евро, изгодно

Този T9 Plus е истинска сделка, като се има предвид, че имаме Android 6.0 Marshmallow и сензор за пръстови отпечатъци,да не говорим за 2 GB RAM и 16 GB памет. Много е завършен.

Ако искате да го изпробвате, ще можете да го направите сега, като потърсите тази сделка за малко над 70 евро като оферта в Igogo като предварителна продажба. Тогава терминалът ще бъде по-скъп. Много бройки вече са продадени, така че побързайте, ако не искате вашите да свършат:

[vc_button »THL T9 PLUS Предварителна продажба за €72,39» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://goo.gl/P55xqW»] title=

Промоцията приключва след 2 дни. Но единиците могат да се изчерпят по всяко време. Налични само 90 единици за 72, 39 евро. Купете го сега, преди да отлети!

Какво мислите за устройството? Купуваш ли го?

Популярна тема