Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S: Сравнение

Съдържание:

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S: Сравнение
Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S: Сравнение
Anonim

Много потребители се чудят какви са разликите между Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S Днес в това страхотно сравнение ви представяме всички открити разлики и прилики. Така че, ако се интересувате, няма как да го пропуснете, защото е безценен. Започваме това сравнение между Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, така че да сте много ясни за разликата (ако има такава) между екраните, батерията, камерите, захранването… и много повече. Започваме:

xiaomi-redmi-4a
xiaomi-redmi-4a

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, сравнение

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, дизайн

Ако погледнем дизайна на двата терминала, виждаме, че на практика няма разлика между двата. Тялото е същото. Същото разположение на високоговорителите, сензорите, камерата отпред… тези RedMi 4A и RedMi 3S изглеждат идентични Дизайнът е готин, защото за тази цена не можем да искаме много повече.

Ако говорим за размери, трябва да RedMi 4A е с размери 139,5 x 70,4 x 8,5 mm, а RedMi 3S 139,3 x 69,6 x 8,5 mm. Няма голяма разлика, те са почти еднакви. Така че по отношение на дизайна и размерите можем да ви кажем, че те са много сходни.

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, екран и камери

По отношение на екрана и двата терминала имат 5-инчов екран и 720p резолюция С 294 ppi и IPS екрани LCD. Размерът е нормален, типичният размер на екрана, изискван от потребители, които не искат фаблет и искат да го носят в джоба си. Качеството на екрана е средно, изобщо не е лошо за цената.

Що се отнася до камерите, имаме за RedMi 4A задна камера от 13 MP f/2.2 с LED светкавица и HRD. Можете да записвате при 1080p и 30fps. Що се отнася до предната камера, тя също е f/2.2 и 5 MP. Няма лоши опции за камера за цената си.

От друга страна, RedMi 3S има същите характеристики… но в случая със задната част говорим за f/2.0,и също така има автофокус с фазово откриване и други функции, но се променя малко в началото. Като заключение можем да кажем, че камерите са практически еднакви.

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, захранване и съхранение

Ако говорим сериозно, трябва да говорим за мощност, защото това е функция, която много потребители търсят, когато купуват смартфон. За случая на RedMi 4A имаме Snapdragon 425 с 4 ядра на 1,4 GHz Cortex-A53 и Adreno 308 GPU.

В случая с RedMi 3S, говорим за Snapdragon 430 OctaCore 1, 4 GHz Cortex-A53 и Adreno 505 Всъщност чиповете са почти идентични, но 3S има по-добър GPU. Що се отнася до останалото, говорим за 2 GB RAM и 16 GB памет + microSD и за двете.

Xiaomi Redmi 3S
Xiaomi Redmi 3S

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, батерия и операционна система

Батерията също е проблем, който продължава да има значение за потребителите, въпреки факта, че захранващите банки са евтини. Тези терминали имат същите инчове и същата резолюция, но RedMi 3S има 4,100 mAh батерия.

Много е като се има предвид, че RedMi 4A остана на 3120 mAh, така че тук наистина имаме доста голяма разлика. Въпреки това, не мисля, че ще имате проблеми с батерията с 4K, защото е добре за своите 5 инча и ниска резолюция. Но с RedMi 3S ще бъдете изумени, мобилният телефон може да ви издържи 2 дни без никакъв проблем.

В действие имаме MIUI 8, базиран на Android Marshmallow.

Xiaomi Redmi 4A срещу Redmi 3S, цена

Това има голямо значение за потребителите… цената. Е, това са цените:

  • RedMi 3S се предлага за 111 евро.
  • RedMi 4A се предлага за 85 евро.

Можете да ги закупите от следните връзки сега, на най-добра цена:

[vc_button »Купете RedMi 3S за 111 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?~cz2a»] title=

[vc_button »Купете RedMi 4A за 85 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?evr1″] title=

Заключение, кой да купя RedMi 4A или 3S?

Тези терминали за тази цена са прекрасниОчевидно те нямат сензор за пръстови отпечатъци, но за цената можем да поискаме малко от Xiaomi. Има малко по-скъпи и по-пълни залози, ако предпочитате. Но тези терминали са повече от добри за потребител, който не се нуждае от нищо в другия свят. Ще имате добър терминал, за да издържите дълго време с него без проблем.

  • RedMi 3S предлага по-добра камера, по-добър GPU и по-голяма батерия.

За малко повече пари, аз Ще остана на Xiaomi RedMi 3S.

Кой предпочитате? Надяваме се сравнението да ви е харесало. Всякакви въпроси в коментарите.

Популярна тема