Xiaomi Mi6 Mix: мобилен телефон на Xiaomi без рамки

Съдържание:

Xiaomi Mi6 Mix: мобилен телефон на Xiaomi без рамки
Xiaomi Mi6 Mix: мобилен телефон на Xiaomi без рамки
Anonim

Първо ви информираме, че това не е изтичане на информация, а слух. Xiaomi Mi6 Mix може никога да не бъде реалност, но разбира се, ние сме много заинтересовани от концепцията за мобилен телефон без рамки от Xiaomi.

Xiaomi представи Xiaomi Mi Mix преди няколко седмици и този телефон беше толкова добре приет, че хората бяха много впечатлени от този смартфон. Изглежда, че сега всички марки искат да имат смартфон без рамки, но Xiaomi може да отиде още една крачка напред и да пусне мобилен телефон без предна рамка, мобилен телефон, който ще бъде изцяло екранен.

xiaomi-mi-6-микс
xiaomi-mi-6-микс

Мобилен телефон без рамки? Какво правим със сензорите?

На технологично ниво сме сигурни, че е възможно да се произведе този смартфон, никоя марка не би имала проблеми да го направи. Проблемът с тези смартфони е слабата устойчивост на падане и проблемът с интегрирането на друг необходим сензор.

От своя страна камерата също ще трябва да бъде интегрирана някъде и изглежда, че този път ще бъде на прибиращо се място, въпреки че идеята за поставяне на прибираща се камера е не че ни привлича твърде много. В мобилния телефон няма да има място за сензора за околна светлина, сензора за близост или сензора за пръстови отпечатъци. Как ще се справи Xiaomi с всички тези сензори?

Прибираща се селфи камера? Защо не?

На свой ред терминалът ще интегрира много приличен хардуер. Той ще има 6,4-инчов AMOLED екран с 2K резолюция, захранван от Qualcomm Snapdragon 835 с 6 GB RAM и 256 GB налично място за съхранение.

Задната камера ще има 16 MP сензор, двойна LED светкавица, OIS (оптичен стабилизатор на изображението) и автофокус. Отпред, прибиращата се камера за селфита ще има около 8 MP. Батерията, с капацитет 4000 mAh, би имала достатъчна автономност за един ден работа с около 5 часа екранно време. И да, ако наистина стигне до пазара, това ще затрудни много марки като Samsung или Apple.

За цените все още не се говори, но ако борсовата цена е около 300 или 400 евро, със сигурност ще остане на цена, близка до 500 евро. Видяхме съвета на Xiaomi Today, той е много интересен.

Популярна тема