Google Trusted Contacts, какво е това?

Съдържание:

Google Trusted Contacts, какво е това?
Google Trusted Contacts, какво е това?
Anonim

Момчетата от Google не спират да ни изненадват с нови неща, този път имаме Доверени контакти в Google Но какво е това? Ако харесваме нещо в Google, то е, че винаги знае от какво имаме нужда. И с това ново приложение, което беше пуснато вчера, те биха могли да спасят много животи. «Доверени контакти» се стреми, ако нещо се случи с нас, да можем да споделим местоположението си с приятелски контакти, така че да могат да ни изпратят помощйени

Както Google обясни в блога си, това, което трябва да направите, е да инсталирате приложението и след това да присвоите доверен или авариен статус на всеки контактТези контакти ще могат да виждат активността ви и всичко, което правите, за да знаят дали сте добре. Въпреки че звучи пресилено, то е по-скоро за спасяване на живот в необходима ситуация, а не за шпиониране на някого.

доверени контакти на google
доверени контакти на google

Google Trusted Contacts, приложението, което иска да спасява животи

Google иска хората в 21-ви век да не се тревожат за сигурността и ако нещо им се случи, те могат да споделят местоположение с доверени контакти Това е наистина полезно, т.к. ако доверен контакт се тревожи за вас, той може да поиска вашето местоположение

  • Ако този човек е добре, можете да отхвърлите заявката. Но ако на този човек му отнеме много време, за да отговори дали е добре, местоположението автоматично ще бъде споделено с доверени контакти, в случай че нещо му се е случило.

Не можем да не мислим, че това е необходимо за малки деца (особено), които са по-уязвими, или тийнейджъри, които могат да се разхождат сами късно през нощта. Това е начин да разберете, че нищо не им се е случило, че са добре или поне… да знаете къде са.

Какво се изпраща, ако нямам батерия или покритие?

Ако това се случи, последното известно местоположение ще бъде изпратено до доверени контакти Не е много точно, ако случаят е такъв, но помага. За всеки случай гледайте винаги да носите външна батерия със себе си, за да не останете без мобилен телефон. В наши дни в мобилния телефон пренасяме целия си живот. Не позволявайте да се изтощи!

Ако планирате да подарите на децата си мобилен телефон, а той е първият преди всичко и са малки. Това Google Trusted Contacts приложение може да е полезно. Това е безплатно.

Популярна тема