Телефони, съвместими с F1 2016

Съдържание:

Телефони, съвместими с F1 2016
Телефони, съвместими с F1 2016
Anonim

Знам, че искате да играете F1 2016, а кой не иска! Проблемът е, че тази игра не работи много добре на повечето устройства. Изискванията, които трябва да имате за правилната му работа не са малко. По принцип ще ви трябва поне средно-висок обхват В тази статия искаме да говорим за телефоните, които работят с F1 2016 Тази игра изисква твърде много машина, но ние ще ви кажем всички съставки, които трябва да имате във вашия терминал, за да стартирате играта успешно.

как да накарам f1 2016 да не работи бавно
как да накарам f1 2016 да не работи бавно

Телефони, които работят с F1 2016

Ако искате да знаете телефоните, съвместими с F1 2016, не пропускайте този списък, защото ще го актуализираме, когато се запознаем с всички модели, които работят добре, без проблеми. Някои, въпреки че са от среден висок диапазон, необяснимо имат забавяне.

  • Работи добре (някои по-добре, други по-лошо) OnePlus 3T, Nexus 6P, Moto Z Play, Pixel, Nvidia Shield K1.
  • Работи повече или по-малко (със закъснение и скокове): Galaxy S7, Nexus 5X, ASUS ZenFone 2, Huawei P9.
  • Не работи: Galaxy A5, Moto G, Mi Pad 2, RedMi Note 4, Galaxy S4, Nexus 5, 4.

Не можете първо да пропуснете тези съвети, ако F1 2016 работи бавно на Android. Ще го накарате да работи много по-бързо и ще можете да играете без забавяне.

Препоръки за игра на F1 2016

  • Имате нужда от мощен смартфон, колкото повече, толкова по-добре. Qualcomm Snapdragon 820 или по-висок. Превъзходен Exynos, от върха на гамата. Мощен MediaTek, Helio и др.
  • Минимум 3 GB RAM.
  • Минимум 5 GB безплатно вътрешно хранилище.
  • Избягвайте да отваряте фонови приложения.
  • Рестартирайте телефона си, преди да играете, за да изчистите всички фонови процеси.
  • Не играйте, докато се зарежда или батерията е почти изтощена (може да работи наполовина прегряло/бавно).

Това са препоръките, които можем да ви дадем засега (ще актуализираме списъка, когато научим повече за играта). Не забравяйте, че играта все още трябва да бъде оптимизирана, за да работи по-добре на повече устройства.

Ако имате висок клас, можете да играете без проблеми

В идеалния случай имат висок клас. С най-добрите устройства за годината не би трябвало да имате проблем да играете. Например с Google Pixel или OnePlus 3T. Тези мобилни телефони с 6 GB RAM също са добри за игри без забавяне.

висок клас и средно висок диапазон работят без проблеми (въпреки че понякога има известно забавяне в средно високия диапазон). Ще актуализираме списъка, когато се запознаем с всички съвместими и тези, които създават проблеми.

Не забравяйте, че играта все още трябва да бъде оптимизирана Разработчиците скоро ще пуснат актуализация, за да работи по-добре и да се представя по-добре на повечето смартфони. Потребителите му дават ниски оценки в Play Store, тъй като на повечето телефони се дърпа.

Популярна тема