Как да гледате видеоклипове на заден план във Facebook

Съдържание:

Как да гледате видеоклипове на заден план във Facebook
Как да гледате видеоклипове на заден план във Facebook
Anonim

Потребителите искат от YouTube тази функция от дълго време: гледане на видеоклипове във фонов режим. Без да минавате през кутията, разбира се, естествено (защото YouTube Red го има). Но в случая с Facebook това вече е възможно, защото днес ще ви кажем как можете да гледате видеоклипове на заден план във Facebook.

Марк Зукърбърг обикновено слушат потребителите и са добавили тази функционалност за потребителите на тяхната платформа, на тяхната социална мрежа. Те тестват функция, която ви позволява да продължите да гледате видеоклипове в плаващ прозорец Целта е да можете да гледате видеоклипа точно както виждате други профили. Без да се налага да сте пред видеото през цялото време, за да не спре.

watch-facebook-videos-on-chromecast
watch-facebook-videos-on-chromecast

Как да гледате видеоклипове на заден план във Facebook

Тази функционалност, която в момента е в процес на тестване, ще ни позволи да се наслаждаваме на видео във Facebook във фонов режим, докато правим други неща Напълно възможно е да възпроизведете видеоклип във Facebook във която слушаме песен, докато виждаме профила на потребител или четем съобщенията му. Всичко може да се направи по подреден начин.

Но внимавайте, защото засега това е в процес на тестване. Може да не достигне до всички потребители и да не доведе до нищо, в още един опит. Ясно е, че искаме тази функционалност и че се надяваме тя да остане тук.

Как мога да имам тази опция?

Тази нова опция ще се активира при възпроизвеждане на видеоклип Ще намерим икона на квадрат (горе вляво). Тази функционалност все още се тества, нормално е да не се появява. Но след като активирате опцията, ще видите, че видеото ще продължи да се възпроизвежда като в плаващ прозорец. Така че можете да правите каквото искате без ограничения.

Трябва да сте Facebook бета тестер

От тази връзка можете да станете бета тестер на Facebook, за да тествате винаги най-новите бета версии. Внимавайте да не станете Facebook бета тестер, приложението изразходва много батерия при тестове. Но можете да опитате, за да видите дали тази функционалност вече е налична за вас.

Невероятна новост, която може да достигне до Facebook по стабилен начин в следващите версии. И дано Google види и добави YouTube веднъж завинаги.

Популярна тема