Мнение: Vivo Xplay6

Съдържание:

Мнение: Vivo Xplay6
Мнение: Vivo Xplay6
Anonim

Vivo Xplay6 е един от най-добрите терминали в съотношение качество-цена в момента. Мнозина го определят като най-добре проектирания мобилен телефон за 2016 г., но истината е, че поради цената и характеристиките му се казва, че е по-добър от iPhone 7 или Galaxy S7 Но Преди да ви разкажем още тайни, нека започнем, като ви дадем нашия преглед на Vivo Xplay6

С невероятни спецификации и страхотна цена ако го сравним с текущия връх в гамата, можем да ви кажем, че той наистина е по-добървъв всички аспекти. Но за китайски терминал не е особено евтино, но също така трябва да имате предвид, че е много мощен. Бихте ли готови да платите толкова пари за китайски мобилен телефон?

спецификации-vivo-xplay6
спецификации-vivo-xplay6

Vivo Xplay6, ревюта

Този Vivo Xplay6 има безупречно представяне. Нашето мнение за Vivo Xplay6 е добро, защото това е невероятен смартфон по отношение на функции и технически спецификации. Това е най-доброто, което ще намерите на пазара за тази цена. Тъй като, както виждаме в предишното изображение, той има 6 GB RAM и 128 GB място за съхранение, функции, достойни за висок клас.

И това не свършва тук, защото имаме извит 2K екран и достатъчно батерия за 2 дни, добри камери и много повече. обменната цена е около 615 евро Това е висока цена за китайски терминал, но също така е много добра. Един от първите, които заложиха на извития екран.

Но потребителите купуват ли го?

Истината е, че потребителите за тези пари предпочитат да си купят добре познато устройство Въпреки че o мнението за Vivo Xplay6 е много добро, когато говорим за няколко минимални ценови разлики, iPhone 7 или Galaxy S7 са основните конкуренти и те са напълно надеждни марки. Не че Vivo изобщо не е, но потребителите все още не могат да се доверят на марки, които не познават толкова, колкото на Apple или Samsung.

Потребителите въз основа на цената биха предпочели да купят познато устройство. Но ако искате да се насладите на много мощност с 6 GB RAM или 2K екран и извити ръбове, този Vivo Xplay6 е невероятен. Отзивите за Vivo Xplay6 могат да бъдат само добри. Разбира се, мобилното е много по-добро. Това е на друго ниво.

Бихте ли платили толкова много за устройство, което е по-добро, но не толкова „известно“?

Популярна тема