OnePlus 5 ще излезе през 2017 г

Съдържание:

OnePlus 5 ще излезе през 2017 г
OnePlus 5 ще излезе през 2017 г
Anonim

Последните слухове сочат, че OnePlus ще премине изцяло от OnePlus 4 към OnePlus 5. Въпреки че има много време до стартирането му, нови данни и слухове вече изтичат. Например най-новото показва, че този OnePlus 5 ще излезе до 2017 г..

Безспорно OnePlus е една от най-големите компании за смартфони на пазара, изненадваща със своята невероятна стойност за парите.

Камера OnePlus 3 срещу OnePlus 2
Камера OnePlus 3 срещу OnePlus 2

OnePlus 5, слухове и информация

В момента нямаме много информация за OnePlus 5. Знаем, че това е новият модел на компанията, който ще види светлината на пазара през следващата година и това изглежда много добре.

Бихме прескочили OnePlus 4, може би защото вече сме преминали през OnePlus 3T и компанията иска да остави известна свобода, за да рискува да опита нещо ново… но какво може да бъде това ново, като се има предвид, че е настоящият модел звяр и не е необходимо да го променяте толкова много?

Една от причините може да е, че 4 е нещастното число в много азиатски страни

Ако това е вярно (да, защото ние го проверихме), момчетата от OnePlus не биха искали да знаят нищо за номер 4 (няма да бъде) и ще скочат до OnePlus 5 който ще пристигне следващата година.

Очакваме страхотни новини. Производственият материал може да бъде керамика, но също така очакваме терминал с почти никакви рамки Производствените разходи на терминала може да са по-високи предвид тази иновация, тъй като това, за което можем да говорим, е начална цена от 500 евро за този впечатляващ флагман във всички аспекти.

Предстояща тема: рамки за свиване на екрана

Има много компании, които залагат на това, за подобряване на дизайна и намаляване на размерите на рамките на екрана Потребителите обикновено не харесват това, защото понякога толкова много рамки това е неудобно. Нито така, нито. Но намирането на точния баланс всъщност може да е по-удобно. Намалете размерите на рамката и имайте повече екран.

Ще продължим да следим новостите от OnePlus. Междувременно нямаме конкретни характеристики. Но очакваме Snapdragon 830, 6 GB RAM и 64 GB памет. Ще имаме добра камера и добра автономност. Няма да липсват подробности.

Ще видим как ще се справят с проблема с рамката.

Популярна тема