HTC 11, наследникът на Google Pixel?

Съдържание:

HTC 11, наследникът на Google Pixel?
HTC 11, наследникът на Google Pixel?
Anonim

HTC 11, HTC Ocean, ще бъде наследник на Google Pixel Засега нямаме много данни за следващ смартфон на Google, но малко по малко получаваме любопитни подробности като тези, за които ще ви разкажем. Щяхме да знаем предварително, че HTC ще повтори като производител, който е подписал батериите на Google Pixel.

Името на този HTC 11 може да бъде HTC Ocean. Малко е странно, но вероятно е типичното кодово име от самото начало. Това, което също беше изтекло, е, че работи в повече версии: Ocean Master, Ocean Note и Ocean Smart. С тези различни имена бихме могли да имаме 3 различни размера на екрана… това е, което може безопасно да избира между 4,7 инча, 5,2 и 5,2 инча. Или 5 инча, 5,5 инча и 5,7 или нещо друго. Кой знае за сега.

render-htc-11-2
render-htc-11-2

HTC 11, наследникът на Google Pixel?

Тези 3 HTC 11 телефони могат да бъдат наследници на Google Pixel. В момента нямаме цялата точна информация за предимствата, но имаме някои подробности.

Със сигурност се надяваме най-висок клас Като най-новия чип на Qualcomm като Snapdragon 830 с 4 GB RAM Във вътрешна памет, очакват ни минимум 32 GB място за съхранение. На екрана очакваме различни размери на екрана, както е споменато по-горе, и Quad HD резолюция

Можем да имаме професионална версия с двойна камера

Слуховете също показват, че може да имаме по-висока версия, професионална, с двойна камераНе бихме могли да считаме това за твърде иновативно, защото много терминали с тези характеристики вече са излезли. Това, което харесвам, е дизайнът, който се възползва по-добре от екрана.

Що се отнася до останалото, говорим за мощен метален дизайн и четец на пръстови отпечатъци. Никъде не виждаме истински иновации и това е нещо, което ни тревожи, но можем да кажем, че други производители вече са направили достатъчно иновации с тези допълнения.

Ще видим какво е бъдещето за нас с тези нови терминали от HTC и Google. И да видим на какви цени излизат на пазара, защото Pixel не е точно изгодна сделка. И дори не е отишъл в Испания.

Популярна тема