Изтеглете Hypocam за Android: Черно-бели снимки

Съдържание:

Изтеглете Hypocam за Android: Черно-бели снимки
Изтеглете Hypocam за Android: Черно-бели снимки
Anonim

Много хора вярват, че за да имате черно-бяло изображение, е достатъчно да приложите филтър. Това отчасти е вярно. Най-добрият начин да направим черно-бяла снимка е да го направим директно с нашата камера и това ни позволява да правим много добри снимки при слаба светлина и да подобряваме черно-белите снимки до такава степен, че филтър не може да го направи, дори и да затвори.

Hypocam е популярно приложение, но досега Hypocam беше достъпно само за iOS, а сега е достъпно и за Android. Hypocam е най-доброто приложение за камера, което съществува за правене на черно-бели снимки от мобилен телефон с Android и истината е, че резултатите, получени с това приложение, са впечатляващи.

хипокам-андроид
хипокам-андроид

Hypocam: Черно-бели снимки от Android

Тествахме приложението и е фантастично, работи перфектно и прави това, което пише на кутията. Приложението не ви позволява да правите нищо друго освен да правите черно-бели снимки, забравете за това приложение като основна камера на мобилния телефон, тъй като има специфичен фокус и се използва точно за това.

Hypocam няма проблеми, на нашия Galaxy S7 работи без никакъв проблем и сме пропуснали само един много важен детайл, няма директен достъп до телефонната галерия. Когато правите снимка, първото нещо, за което се замисляте е как изглежда и не можете да отидете директно в галерията от приложението. Това не е бъг като такъв, но сме сигурни, че разработчикът му ще го включи в бъдещите версии на приложението, защото е интересна възможност.

Hypocam ви позволява да правите само черно-бели снимки

Правенето на снимка директно в черно и бяло е по-сложно, отколкото мнозина си мислят, но най-хубавото е, че с тези приложения можем да постигнем производителност, подобна на тази на професионална камера при правене на черно-бяла снимка.

Когато изображението не трябва да улавя цвят, сензорът може да предложи по-висока производителност и това води до по-добра яркост и по-добър фокус като цяло. Всъщност в двойните камери, които смартфоните монтират, някои конфигурации карат единия сензор да се фокусира върху черно-бялото изображение, а другия да фокусира върху цвета. Следователно перфектното черно-бяло изображение не може да дойде от обикновен филтър

Популярна тема