Открийте предизвикателството „Blind Deck“на Clash Royale

Съдържание:

Открийте предизвикателството „Blind Deck“на Clash Royale
Открийте предизвикателството „Blind Deck“на Clash Royale
Anonim

Ако не спирате да играете Clash Royale, със сигурност сте виждали това ново предизвикателство със сляпо тесте в Clash Royale Това е новото предизвикателство, който достига не толкова новия успех на Supercell и който не се губи (въпреки че за сега съм спечелил толкова битки, колкото съм загубил). Не е лесно да играете това ново предизвикателство, което ще намерите в раздела за предизвикателства, защото те ви дават произволно тесте

Тази колода е напълно произволна … Имал съм колоди, които не се залепват с лепило. Най-лошото е, ако получите тесте с недостатъци. Например, съперникът ми имаше балон, а аз нямах миньони или нещо, което да лети, за да го спре… само гоблини от копието и това не беше достатъчно, накрая съборих кулата. Така че не се ядосвайте, ако не получите логически тестета. Това, което гарантирам, е, че ще си прекарате страхотно с тези предизвикателства на сляпо тесте

Открийте предизвикателството със сляпо тесте на Clash Royale
Открийте предизвикателството със сляпо тесте на Clash Royale

Предизвикателство със слепи колоди в Clash Royale

Това предизвикателство Blind Deck няма загуба. Това е новото предизвикателство, което предлагаме тази седмица. И ако влезете в раздела турнири, ще видите, че го намирате за игра.

  • Играйте с нови карти Ще можете да участвате във всяка битка с тесте, създадено за вас и което включва карти, които може да нямате. От една страна, това е трудно, защото ще трябва да знаете всички карти, за да знаете как да ги играете добре. Но най-хубавото е, че някои от картите, които получавате, нямате същите, така че можете да опитате нови карти и това е добра новина.
  • Ако загубите 3 пъти, аут. Това е същото като с предизвикателствата.
  • Правила на турнира, също ограничени нива.

Както си представяте… първият е безплатен. Както можете да видите на изображението по-горе, самата игра вече показва безплатен вход. Трябва да опитате, защото дори и да нямате скъпоценни камъни, няма да трябва да плащате за първата игра. Така всеки ще може да го изпробва.

  • Първото влизане е безплатно.
  • Другите записи 5 скъпоценни камъни.

5 скъпоценни камъни не е много, но след няколко предизвикателства върши много работа. Но цените са сочни, знаете, че първата награда е 2000 монети и 100 карти Вече знаете, че ако загубите, пак ще ви дадат сандък, макар и по-малко награди, но по-малко от камък.

Можете да докажете, че няма да загубите нищо (поне първия път) и получавате сигурна награда от 130 монети и 2 карти, това след 0 победи. Докато напредваме в играта, наградата ще нараства, за да можете да получите по-добри сандъци.

clash-royale-deck-4000-трофеи
clash-royale-deck-4000-трофеи

Някои ключове за спечелването на тези предизвикателства с тесте на сляпо

Не е невъзможно да спечелите, но е много трудно. ключовете за печалба са:

  • Анализирайте тестето, което ви е раздадено.
  • Овладейте максимално всички карти, за да знаете коя да използвате по всяко време, дори ако никога преди не сте играли това тесте.
  • Студен ум. Ако се изнервиш, забрави за победата.
  • Не рискувайте, играйте на сигурно и се възползвайте от съмненията на противника.

Засега не можем да ви кажем много, защото това са предизвикателства, които идват и си отиват. Те винаги траят много малко и се появяват всяка седмица, различна. Но ако следвате тези ключове, които ви казваме, и някои други, които идват от вас самите (въз основа на това, което знаете как да играете), ще видите, че нямате проблеми да печелите игри. Въпреки че късмет можете да получите чук, който дори не можете да хванете с пинсета.

Тези нови предизвикателства винаги продължават 2 дни

Лошото на тези готини предизвикателства е, че те са за ограничено време Ще се забавлявате. Възползвайте се от възможността да играете сега, защото вече няма да е налице в понеделник… остават около няколко часа предизвикателство. Няма да се налага да актуализирате играта или нещо друго, просто влезте от раздела турнири, за да се окажете първи с това предизвикателство с колода Което се нарича така, защото е произволно.

Времето изтича! И ще можете да спечелите много карти и монети, като играете това ново предизвикателство Clash Royale по забавен начин. Момчетата от Clash винаги се справят с тези предизвикателства, които са много готини и винаги ви препоръчваме да опитате.

Не се колебайте да изпробвате тези предизвикателства със слепи колоди в Clash Royale. Много са готини.

Популярна тема