CatTorrent, отличен торент клиент за Android

Съдържание:

CatTorrent, отличен торент клиент за Android
CatTorrent, отличен торент клиент за Android
Anonim

Ако търсите Torrent клиент за Android, днес искаме да говорим за CatTorrent Неотдавна говорихме за BitTorrent Now за Android, което е интересна платформа за стрийминг на музика и видео, но ако искате да имате клиент за вашия Android, ще ви хареса този. Ще можете да теглите торенти от вашия смартфон. Въпреки че се използват все по-малко и са отишли на заден план, все още можете да се възползвате от приложението CatTorrent.

Този клиент поддържа много функции. Ще можете да изтегляте торенти, когато пожелаете, а също и от терминала. Това също изненадва с добри функции като режим само Wi-Fi, изтегляне на microSD, затваряне, когато изтеглянето приключи и т.н.

android-торент-клиент
android-торент-клиент

CatTorrent, торент клиент за Android

CatTorrent се откроява, защото е безплатен торент клиент за Android. Това, че струва 0 евро, е една от големите атракции, които ви насърчават да го използвате, защото ще можете да му дадете шанс сега, за да извлечете максимума от него. Ето какво ще можете да направите:

  • Отворете торенти от вашия компютър.
  • Добавяне на торент файлове
  • Изтеглете файла на SD картата.
  • Могат да се задават ограничения на скоростта.
  • Режим само Wi-Fi.
  • DHT, магнит.
  • Частични изтегляния.
  • Промяна на папката за изтегляне в движение.

Използването на приложението е много лесно, както можете да добиете представа в предишното изображение. Просто ще трябва да изтеглите торента, когато пожелаете. Без да се налага да конфигурирате нищо. Освен това това е леко приложение, идеално за потребители, които имат затруднения с хранилището и искат само леки приложения, като LITE. Въпреки че външният вид е прост, както виждаме, той интегрира все повече и повече функционалности. Потребителите наистина се радват да използват това приложение.

Изтеглете CatTorrent за Android сега

Ако искате да изпробвате този торент клиент за Android, можете да го направите сега. Оставяме ви връзката към Play Store, за да можете да го изтеглите и изпробвате. Все още се учудваш на какво е способен. Оценен е с 4, 4 Харесваме го и е задължителен за феновете на торент.

Актуализиран само преди няколко седмици… потребителите го определят като "отличен".

Популярна тема