Изтеглете публикации в Instagram без екранна снимка

Съдържание:

Изтеглете публикации в Instagram без екранна снимка
Изтеглете публикации в Instagram без екранна снимка
Anonim

Има повече трикове, отколкото можете да си представите, за да правите подобни неща. Ако искате да изтеглите публикации в Instagram без екранна снимка, ще ви кажем как можете да го направите успешно с трик. Ако използвате Instagram, със сигурност от време на време искате да изтеглите публикация, за да имате тази памет в ръцете си. Въпреки че мнозина го заснемат чрез екранна снимка, има трик, който работи като чар. Казваме ви всичко, което трябва да направите, за да го постигнете успешно:

поставете местоположение в instagram
поставете местоположение в instagram

Изтегляне на публикации в Instagram без екранна снимка

За да работи това, първо трябва да отворите Instagram от вашия компютър.

  • Щракнете върху изображението, което искате да изтеглите > Щракнете с десен бутон > Проверете.
  • Ще се отвори поле в долната част на екрана, control+f за търсене на " jpg".
  • В резултат трябва да видите URL адрес към изображение. Това е изображението, адресът, който ще ви позволи да изтеглите това изображение от Instagram. Има следната форма:
  • Просто го копирайте и поставете в браузъра си, натиснете Enter и изтеглянето ще започне.

Сега ще можете да изтегляте Instagram изображения и публикации по-ефективно с този трик, така че можете напълно да забравите за безсмислените екранни снимки с този трик.

Въпреки че Instagram не ви позволява да изтегляте снимките директно, е ясно, че те се хостват някъде. Така че с този трик ще можете да достъп до този път на изображението в Instagram и да го изтеглите, без никой да знае Работи. И няма да ви отнеме повече от няколко минути. Първият път губите, но след това ще го направите летейки. Всички въпроси, които можете да ни зададете. Тествахме го от Chrome и работи

Работи, ще можете да изтеглите всички снимки, които искате

Просто ще трябва винаги да задържате курсора на мишката върху изображението, което искате да изтеглите, и да повтаряте процедурата. Единственото нещо, което се променя, е URL адресът на изображението, което ще трябва да копирате и поставите в лентата на браузъра си, за да се изтегли успешно.

Няма да се налага да актуализирате нищо или да правите нищо. Опитайте сега и ни кажете дали работи за вас.

Популярна тема