5 приложения за по-голям мобилен обем на Android

Съдържание:

5 приложения за по-голям мобилен обем на Android
5 приложения за по-голям мобилен обем на Android
Anonim

Искате ли да откриете някои приложения за по-силен звук на мобилни устройства? Истината е, че понякога клемите не идват много ярко от фабриката и се чуват ниско. Това е наистина ужасно, затова искаме да поговорим с вас за 5 приложения за по-голям мобилен обем на Android

В много случаи може да е полезно силата на звука да е много по-висока, без да се налага да избирате преносим високоговорител. Най-хубавото е, че това е възможно с тези приложения, които ще можете да изтеглите безплатно от Play Store. Увеличаването на звука на вашия мобилен телефон е много възможно сега.

контролен обем2
контролен обем2

5 приложения за по-силен звук на мобилни устройства

Това са 5 приложения с най-голям обем на Android:

« Най-силната сила на звука за музика «. С оценка 4,5, това е може би най-доброто приложение с най-голям обем на Android. Това е усилвател за силата на звука на мобилния телефон, който ще ви позволи да го увеличите между 30 и 40% само с едно докосване и не изкривява звука. Работи много добре. Това е една от най-добрите опции, които ще намерите, и е безплатна.

« Усилвател на звука «. Това приложение ви позволява да контролирате силата на звука на мобилния телефон и да подсилите звука. Изобщо не работи зле. Има 4, 4 клас и също е безплатен. Той се отличава, защото е отговорен и за изравняването на музиката, ще звучи по-добре за вас.

« Усилвател на звука «. Това приложение е подобно на предишното, прави същото и има оценка 4.3. Потребителите заявяват, че рекламите са много досадни. По-добре преценете сами.

« Усилвател на силата на звука на музика«. Още малко от същото. Интерфейсът е добър и можете да имате до 30% повече сила на звука. При оценка 4, 3 е перфектно.

« Най-силната сила на звука за музика «. Това приложение създава проблеми с някои терминали. Не знаем точно кои, но с оценка 3, 9 потребителите се оплакват (някои от тях), че не им е проработило. Ние правим в Marshmallow. Можете да опитате сами.

С тези приложения можете да усилите звука на вашия Android. Надяваме се, че са ви услужили.

Популярна тема