GO Tools, законният радар на Pokémon GO

Съдържание:

GO Tools, законният радар на Pokémon GO
GO Tools, законният радар на Pokémon GO
Anonim

GO Tools е радар в Pokémon GO, който може да локализира PokéStops и Gyms Ако все още играете Pokémon GO, този инструмент е идеален за вас, защото ще ви позволи да отидете по-далеч. Така че, ако искате да имате истински пълен радар за проследяване на Pokéstops и фитнес зали, това е идеално за вас.

Интерфейсът може да се види на следното изображение. Както със сигурност четете Pokéfind. Но това приложение е GO Tools и е легален, законен радар за любимата ви игра. По-късно ще ви разкажем за всичко, на което е способен.

GO Tools, законният радар на Pokémon GO
GO Tools, законният радар на Pokémon GO

GO Tools, Pokémon GO Radar

Това приложение Go Tools ви показва информация за Pokémon, организирана по тип. Ще можете да получите информация за последните, които са се появили и които са били локализирани в играта. Това е доста полезно, защото има и карта, която ви позволява да виждате покемоните около вас в реално време

Това, което е много важно, е филтърът, защото той ще ви позволи да изберете дали искате също така да намерите Pokéstops и фитнес зали, така че да можете да проследите маршрута си успешно, а не върви полуизгубен в твоя град Ако искате да сте ефективни и да вземете възможно най-много неща за рекордно кратко време, това ще ви помогне.

Но това не свършва тук…каквото и да е. Играта има и 2 калкулатора. Един ви позволява да изчислите IV, а друг да измерите CP Така че можете да имате цялата тази информация под ръка. Можете също да добавите наблюдения, за да си сътрудничите с други потребители. Както можете да видите, това приложение е едно от най-пълните, които съществуват, така че е добра алтернатива, ако все още играете Pokémon GO.

Интерфейсът на приложението няма отпадъци. Ако търсите приложение, което да допълни Pokémon GO, GO Tools for Pokémon GO е идеалното приложение за вас.

Приложението е законно, така че можете да го използвате сега

Това приложение Pokémon е законно, така че ще можете да се наслаждавате на играта без ограничения. Единственото лошо нещо е, че приложението е на английски. Това е напълно безплатно. Живее малко от рекламата, но не е твърде досадно.

И тъй като е законно, не се притеснявайте, няма да бъдете изхвърлени от играта.

Изтеглете сега:

Популярна тема