Премахване на достъпа до Google акаунт за деинсталирани приложения

Съдържание:

Премахване на достъпа до Google акаунт за деинсталирани приложения
Премахване на достъпа до Google акаунт за деинсталирани приложения
Anonim

Има много приложения, които изискват акаунт в Google по определени причини (като достъп до Диск). Това, което може да не си спомняте, е броят на приложенията, които сте инсталирали през деня, които поискаха вашия акаунт в Google и които по-късно сте деинсталирали… В много случаи те пазят тази информация. Така че от съображения за сигурност може да е добре да го изтриете. Днес ще ви кажем как да премахнете достъпа до Google акаунт в деинсталирани приложения

Най-хубавото е, че ще можете да получите това по лесен начин. Ще отнеме само 2 две минути. Можете да се възползвате от факта, че е уикенд, за да се почерпите:

премахване-достъп-акаунт-от-google-деинсталирани-приложения
премахване-достъп-акаунт-от-google-деинсталирани-приложения

Премахване на достъпа до акаунт в Google за деинсталирани приложения

Ако искате да премахнете разрешенията на тези приложения, нека ви кажем как можете да го направите, без да инсталирате допълнителни приложения.

От тази връзка ще имате достъп до всички приложения, които имат разрешения. Само като въведете тази връзка, ако сте влезли с вашия акаунт в Google, ще видите всички приложения, които имат достъп до вашия акаунт в Google В допълнение към другия достъп. Можете да видите сами на изображението по-горе.

Ако щракнете върху него, ще видите опцията за „ премахване“. Премахването му автоматично ще премахне тези разрешения. Но след това от мобилния ще можете да го приемете отново, когато пожелаете. Много е интересно, защото ще можете да видите всичко, до което има достъп, както и кога се е случило.

Сега ще сте в по-голяма безопасност

Сега ще бъдете много по-безопасни. Препоръчваме това особено за приложения, които сте деинсталирали. Защото, ако вече не ги използвате… не е честно да имат вашата информация. Виждате, че ще можете да премахнете всички разрешения и достъп на приложенията, които искате за рекордно кратко време.

В Marshmallow винаги, когато инсталирате приложение, операционната система ви пита за разрешения. Когато отидете в приложението, можете също да управлявате разрешенията. Но предишните версии на Android, не. Това е нещо, което Google трябва да подобри.

Сега обаче знаете как да премахнете достъпа до вашия акаунт в Google в приложенията, които искате.

Популярна тема