Изтеглете безплатни теми за клавиатура Swiftkey

Съдържание:

Изтеглете безплатни теми за клавиатура Swiftkey
Изтеглете безплатни теми за клавиатура Swiftkey
Anonim

Със сигурност звучи познато Swiftkey, популярното приложение за клавиатура за Android Много пъти е смятано за най-добрата клавиатура които можете да имате за вашето Android устройство. Но най-добрата новина е това, което ви казваме…защото сега ще можете да изтеглите теми за клавиатура Swiftkey безплатно Както знаете, приложението е напълно безплатно, но някои теми (от най-готините), бяха платени, така че трябваше да платите, за да им се насладите максимално. Сега ще бъде безплатно.

Тази клавиатура винаги се открояваше със своите теми, разнообразни и готини. Е, най-хубавото е, че сега ще можете да ги изтеглите всички. Ако искате да смените скучната си клавиатура с нова и различна, ще можете да го направите сега на нулева цена.

бърз клавиш
бърз клавиш

Изтеглете теми за клавиатура Swiftkey безплатно

Ако използвате или сте използвали Swiftkey, ще знаете, че това е безплатно приложение. Можете да го изтеглите от магазина или чрез APK, когато пожелаете, без проблем. Но можете да получите безплатен достъп само до основните теми. Ако искате да получите достъп до темите, които са по-добри, почти по-добре е да се възползвате сега, защото ще можете да изтеглите безплатни теми за клавиатура Swiftkey за Android Има голямо разнообразие от теми. Толкова лесно е, колкото да изтеглите приложението, което е безплатно, за да откриете всички тези теми, които вече са безплатни и ще имате неограничен достъп до тях. Всичко, което трябва да направите, е да актуализирате или изтеглите Swiftkey.

Swiftkey реши да спре таксуването затеми. Досега най-добрите бяха платени и трябваше да плащате за тях както на Android, така и на iOS. Има много безплатни теми, на които можете да се наслаждавате сега и по неограничен начин (по принцип ще бъде така завинаги).

Над 100 безплатни теми в Swiftkey Hub

Това е брутална новина за потребителите, които използват Swiftkey. Ако не го използвате, няма да ви хареса, но винаги можете да изтеглите приложението изцяло, с всички тези повече от 100 безплатни теми за вас, за вашия смартфон

Ще намерите и някои нови теми. Те не се губят, разбира се. Всичко, което трябва да направите, за да изтеглите тези безплатни теми за клавиатура Swiftkey, е да изтеглите или актуализирате приложението Можете да го получите в Play Store от следваща връзка:

Популярна тема