Как Pokémon мигрират в Pokémon Go

Съдържание:

Как Pokémon мигрират в Pokémon Go
Как Pokémon мигрират в Pokémon Go
Anonim

Много хора не знаят, но Pokémon Go не е проста игра или игра, в която местоположението на Pokémon е зададено на случаен принцип. Тази седмица започна осмата миграция на гнездата на Pokémon Go и тя влезе в сила едва вчера.

Последните две миграции се случиха само за 3 седмици, тоест едната преди 3 седмици и другата преди 3 седмици. Треньорите трябва да бъдат бдителни всеки път, когато се случи миграция, тъй като съществата променят местоположението си и като им обръщате внимание, можете да получите всички покемони по-лесно. миграцията в Pokémon Go е ключът към получаването на всички Pokémon

успех pokemon go
успех pokemon go

Как работи миграцията в Pokémon Go?

Група покемони, които са на едно и също място, се нарича Покемон леговище Тези покемони ще бъдат в изобилие в определен момент и ще позволят на обучителите да уловят няколко, така че по-късно, те могат да развият своя Pokémon, като уловят няколко от същите същества.

В гнездо на Пикачу ще намерим само този вид и това ще ни помогне да го еволюираме до Райчу, за да еволюираме Пикачу, ще трябва да уловим няколко Пикачу и по този начин ще има повече бонбони. Това е пример, същият за приложение със Squirtle, Bulbasaur или всеки друг Pokémon.

Гнездата на Pokémon варират в зависимост от миграцията

Винаги да имаме едно и също гнездо на Pokémon близо до дома не би ни помогнало да завършим Pokédex и затова е необходимо за миграцииТова прави играта по-интересна и позволява на играчите на Pokémon да се преместват на други места, но в същото време сканират повторно района, когато е необходимо.

Това означава, че от време на време, обикновено 2 или 3 седмици, Гнездата на Pokemon същества се променят и това означава, че ако е имало гнездо във или близо до къщата ви на Grimer, преди това беше гнездо на Нидоран и след месец-няколко седмици ще има гнездо на Абра. Миграцията в Pokémon Go се извършва през цялата година и това е ключът, който липсваше на много потребители, за да могат да получат всички Pokémon.

Популярна тема