Телефони Huawei, които ще се актуализират до Android 7 Nougat

Съдържание:

Телефони Huawei, които ще се актуализират до Android 7 Nougat
Телефони Huawei, които ще се актуализират до Android 7 Nougat
Anonim

Huawei е една от мобилните марки, които са продали най-много устройства през годините, въпреки че самата тя не е западна марка, реалността е, че вече е известна като всяка друга марка в света и страхотната производителност на нейните терминали я правят жизнеспособна алтернатива на всяка друга марка.

Huawei, подобно на Xiaomi, също има свой слой за дълбоко персонализиране на Android и истината е, че EMUI е много добър слой. Сега, в неговата EMUI 5.0 версия някои терминали ще получат Android 7.0 Nougat актуализация, но списъкът е много малък. Актуализирането на терминал е ключово за продажбата на мобилни телефони и ние не разбираме някои от решенията на Huawei в това отношение.

Слой за персонализиране на EMUI Huawei
Слой за персонализиране на EMUI Huawei

Телефони Huawei, които ще получат актуализацията на Android 7.0 Nougat

Някои ще бъдат разочаровани, защото досега само 6 телефона са потвърдили, че ще получат Android 7 Nougat от ръката на EMUI 5.0, но истината е кои са най-новите и най-очевидно.

  • Huawei P9
  • Huawei P9 Lite
  • Huawei P9 Plus
  • Huawei Mate 8
  • Huawei Nova
  • Huawei Nova Plus

Списъкът не включва новия Huawei Mate 9, който вече беше пуснат, но този терминал вече идва стандартно с Android 7 Nougat с EMUI 5 и не се брои за мобилен телефон който ще получи актуализацията. EMUI 5.0 ще донесе много промени, особено в дизайна, тъй като изглежда все повече и повече като родния Android.

Големите промени в EMUI 5.0 са в дизайна, вместо да копират iOS, без да означават, че се доближават до стоковия Android. На свой ред приложенията получиха фейслифт (също като дизайн и функционалност), а лентата за известия (с тъмна тема) вече е по-персонализирана от всякога. Освен това има чекмедже за приложения, въпреки че според нас тази промяна не е необходима.

EMUI 5.0 ще прилича повече на стоков Android и по-малко на iOS

Предполагаме, че тези подобрения, въпреки че не са споменати от Huawei, ще добавят новата опция за много прозорци, подобрено управление на захранването и най-доброто в панела с известия като като бързи отговори.

huawei-p8
huawei-p8

Неочаквани отсъствия в EMUI 5.0

Не разбираме защо EMUI 5.0 пропуска два телефона, които бяха много продадени през 2016 г., Huawei P8 и Huawei P8 Lite Въпреки че са телефони от 2015 г., те все още не са Два изминаха години от стартирането му и в Испания те бяха много продадени, особено чрез някои оператори. Вие, момчета, също не разбирате?

EMUI 5.0 все още не е наличен, ще пристигне Q1 2017 за P9s и пролетта на 2017 за останалите устройства. Преди това ще пуснат бета програма, от която могат да се възползват и най-смелите.

Популярна тема