Приложението за камера на някои Pixel не работи

Съдържание:

Приложението за камера на някои Pixel не работи
Приложението за камера на някои Pixel не работи
Anonim

Какво липсваше… харченето на толкова много пари за мобилен телефон като Google Pixel и приложението за камера не работи А камерата, която е един от фундаменталните стълбове, изглежда че причинява някакъв друг проблем… защото ще имате нужда от това приложение, за да използвате невероятната камера на смартфона, която има толкова голям потенциал. Много потребители започнаха да забелязват проблеми с това приложение.

Но малко след като Pixel беше пуснат в продажба, много потребители установиха, че камерата изобщо не работи добре, защото образува ореоли от светлина в снимките. Но това не е единственият проблем, тъй като днес се появи друг доста досаден.

пиксел-google
пиксел-google

Приложението за камера на някои Pixel не работи

Много потребители са признали във форумите, че имат проблеми с приложението за камера Google Pixel Приложението създава проблеми поради нестабилността на снимките и принудителното затваряне.. но най-лошото не е това, а че снимките излизат като изкривени. Цветовете се объркат и различни нюанси. Като цяло пълна катастрофа. Виждате, че това е доста странен софтуерен проблем. И на който са свидетели много потребители, които са похарчили много пари за този смартфон.

През тези дни много потребители оставиха своя отпечатък в дискусионните форуми на Google. Има много потребители, които са свидетели на същата грешка… и разбира се, това изобщо не е смешно.

Google каза само, че ще реши проблема в бъдещи актуализации. Но в момента много потребители все още имат проблеми с камерата на Google Pixel.

Скоро ще имаме повече данни

Тук, в Испания, тъй като Pixels все още не се продават, не можем да тестваме или да направим нищо. Но ние все още ще чакаме, за да можем да ви кажем всичко…

Надяваме се, че ще решат тези проблеми, преди да дойдат (ако дойдат). Защото е декември и все още не изглежда да идват.

Популярна тема