Dirt Xtreme: Най-добрата игра с мотоциклети за Android

Съдържание:

Dirt Xtreme: Най-добрата игра с мотоциклети за Android
Dirt Xtreme: Най-добрата игра с мотоциклети за Android
Anonim

Слозунгът Dirt ще звучи познато на мнозина поради голямото значение, което придоби благодарение на Colin McRae, но истината е, че Dirt означава мръсотия и това е, което ще опитате в това заглавие, много кал и мръсотия, за да спечелите в много забавни състезания. Dirt Xtreme е игра, която обещава

Dirt Xtreme е игра, създадена от Deedmedya INC, производители на всички вноски на Trial Xtreme, но е малко по-различна. Първоначално може да изглежда като еволюция на предишното заглавие, но тук умението вече не е толкова важно, приоритетът е скоростта.

dirt-xtreme-геймплей
dirt-xtreme-геймплей

Dirt Xtreme: Важното е да си най-бързият

Dirt Xtreme все още е наличен в бета фаза, което означава, че можете да го изпробвате сега, въпреки че все още не е наличен на испански и може да съдържа някои грешки. Не ни е създало никакви проблеми, когато го играем на MiPad 2, но на някои устройства може да причини малки проблеми.

Философията винаги е една и съща, състезание срещу 3 други реални опонента (макар и не в реално време), което ще бъде преместено от времето на други играчи и състезания, които са записани в паметта на заглавието. Dirt Xtreme няма да работи без интернет връзка.

Вие сте механикът и този, който персонализира мотора

Механиката на играта е много проста, въпреки че имаме няколко форми на контрол (можем да изберем автоматично ускорение или да контролираме баланса, газта и спирачката на мотоциклета, както със сензорите на устройството, така и с пръстите си). Просто трябва да сте най-бързият, за да стигнете до финалната линия и тук няма скок, има само нитро (което презарежда всяко малко).

upgrade-moto-dirt-xtreme
upgrade-moto-dirt-xtreme

Играта също предлага цялото съдържание безплатно, но ако правите покупки в приложението, ще можете да напредвате по-бързо. Има кутии, които ни позволяват да получим обекти, необходими за подобряване на мотоциклета Докато преминаваме през състезания в режим Кампания, ще имаме опцията да получаваме по-добри части, но можем също да играем онлайн, за да бъдем най-добрите пилоти.

Ще се изправим срещу пилоти от цял свят в много забавни състезания и истината е, че титлата ни харесва много. Ще забележите, че има хора, които имат по-добри мотори, но системата е балансирана, обикновено е лесно да се спечели (в началото), тъй като много състезатели катастрофират в решаващите фази на пистата. Много е забавно и има много вериги, бъдете внимателни, защото закача

competing-dirt-xtreme
competing-dirt-xtreme

В това изображение можете да видите един от екраните за зареждане на приложението, където можете да видите ездачите с техните велосипеди и техните персонализации. Всеки мотоциклет е уникален, въпреки че в началото ще ви струва много да получите различни стилове, за да персонализирате мотоциклета. В мултиплейър състезания, ако паднете, сте загубени.

Качеството на графиката е много добро и можем да включваме или изключваме сенките, за да подобрим производителността на нашето устройство. Ти харесваш? Ако искате да го изпробвате, той е наличен в секцията за бета достъп на Google Play, въпреки че не е лесно да го намерите, затова ви улесняваме да го изтеглите. Хареса ни, това е много добро заглавие.

Популярна тема