5 причини, поради които Clash Royale е най-добрата игра за 2016 г

Съдържание:

5 причини, поради които Clash Royale е най-добрата игра за 2016 г
5 причини, поради които Clash Royale е най-добрата игра за 2016 г
Anonim

Сигурно сте видели, че Clash Royale е избрана за най-добрата игра за 2016 г. от Google Ясно е, че Clash помете изтеглянията и покупките в приложенията, защото е наистина пристрастяващо и защо можете да играете, когато пожелаете от всяко място. Разбира се, имате нужда от умерено стабилна интернет връзка, за да работи правилно.

Днес искаме да поговорим с вас за 5 причини, поради които Clash Royale е най-добрата игра на 2016, за да отпразнуваме, че е избрана за най-добрата игра на 2016 от Google.

битки на всяка арена на clash royale
битки на всяка арена на clash royale

5 причини, поради които Clash Royale е най-добрата игра на 2016

Това са моите 5 причини:

  • Много е състезателно Един от ключовете е, че е много състезателно и ще си прекарате страхотно. Когато губите, няма да ви харесва, когато опонентът ви се смее. Но след като спечелите, можете да му благодарите и да се смеете известно време. Ще си прекарате много добре. Това е един от ключовете, поради които Clash Royale е номер на 2016 г., той е много конкурентен и ви насърчава да играете, за да бъдете най-добрият.
  • Забавно е. Ще си прекарате толкова добре, че няма да можете да спрете да играете. Понякога ще го мразите, но винаги ще се връщате към Clash.
  • Можете да качвате, без да плащате глупости (не толкова бързо) Нещо на кутия, което ще трябва да плащате от време на време, ако искате да купите някакъв епичен или легендарен сандък. Също така понякога има покупка в магазина, която представлява интерес, особено за да получите нов легендарен. Сега можете да достигнете 4000 трофея, без да похарчите почти нито стотинка. Разбира се, невъзможно е да бъдеш номер 1, ако не плащаш, дори ако играеш цял ден. Ето защо много от тези потребители са youtubers. Те правят пари от това.
  • Турнирите. Те са добавили доза забавление към играта с тези турнири. Интересно е особено когато добавят нови предизвикателства, като Копа дел Рей или други.
  • Писма на всеки две седмици. Обичаме да имаме карти на всеки 2 седмици в играта. Това е един от ключовете на играта… и те се справят много добре. Supercell триумфира тук.

5 причини, които не ми харесват, но ме карат да го избера като най-добър.

Кои са вашите 5 причини?

Искаме да ни разкажете за тях в коментарите! От тук поздравете момчетата от Supercell за начина, по който се справят с Clash Royale. Най-добрата игра за 2016 г. и, надяваме се, за много години напред.

Популярна тема