Elephone S8: Мобилен телефон без рамки, клонинг на Mi Mix на Xiaomi

Съдържание:

Elephone S8: Мобилен телефон без рамки, клонинг на Mi Mix на Xiaomi
Elephone S8: Мобилен телефон без рамки, клонинг на Mi Mix на Xiaomi
Anonim

Elephone е една от онези марки, които правят добри телефони, но последните им ходове са малко странни, те се опитват да копират големите компании с много подобни пускания и Elephone S7 е най-големият скандал до момента, копирайки Galaxy S7 по преувеличен начин, за да създаде алтернатива с прилично качество.

Elephone не пуска клонинги, изобщо не, той пуска мобилни телефони със собствена марка, но те имитират много стила на другите. Сега, след успеха на Xiaomi Mi Mix, изглежда, че Elephone може да създаде алтернатива на безрамковия мобилен телефон на Xiaomi. Изглежда, че марките обмислят да пуснат телефони без рамки и китайската фирма Elephone може да не е твърде далеч.

elephone-note-7
elephone-note-7

Elephone S8: Това ще бъде ли клонингът на Mi Mix?

Трябва само да видите представеното изображение, за да разберете, че рамките на Elephone S8 практически не съществуват, само малка рамка в долната част е запазена Y да, мобилният телефон ще бъде не само красив, но и много мощен с приемливи китайски спецификации от висок клас.

Новият Elephone S8 ще монтира MediaTek Helio 10-ядрен процесор, може би Helio X25 или нов Helio X27. За да не бъде оставен сам в захранването, смартфонът също ще бъде оборудван със 128 GB памет и сензор за пръстови отпечатъци и конфигурация на задна камера, която ще бъде нововъведение в тази област.

Elephone S8 може да има двойна задна камера

Не се разбира много добре дали е двойна камера или камера и малък сензор за пръстови отпечатъци, тъй като на изображенията се вижда как тази част е замъглена, за да не дават твърде много данни. Elephone може вече да работи върху този нов Elephone S8 и със сигурност няма да види бял свят няколко месеца.

Elephone не е единственият, който иска пусне смартфон без рамки, марки като Meizu или Nubia (от които беше видяна интересна концепция) също биха се интересували от пускане на пазара на нещо подобно на Xiaomi Mi Mix, тъй като изглежда много успешно в Азия. Ще трябва да видим дали Apple или Samsung ще се присъединят към войната на мобилните телефони без рамки, но изглежда, че те избират други различни пътища. Внимавайте, Elephone също може почти да е разработил клонинга на Note 7, ще трябва да изчакаме неговите официални съобщения

Популярна тема