Активирайте радара на Pokémon Go: Улеснява хващането на покемони

Съдържание:

Активирайте радара на Pokémon Go: Улеснява хващането на покемони
Активирайте радара на Pokémon Go: Улеснява хващането на покемони
Anonim

Има игри, които работят по-добре в определени периоди от годината и Pokémon Go е една от онези, които работят наистина добре през празничните сезони Ето защо Niantic и Nintendo концентрират всичките си усилия в това, така че хората да се върнат на улиците, за да уловят покемони.

Pokémon Go се изчерпа в края на лятото и сега Niantic знае как да върне необходимата сила на играта, след като научи много през тези месеци за как работи на същото. Радарът отново е включен в Pokémon Go и сега ще бъде малко по-лесно да хванете Pokémon.

pokemon-go-активиране на радар
pokemon-go-активиране на радар

Как е новият радар на Pokémon Go?

Това е новият официален радар на играта, радар, който дава възможност да се види кои покемони са близо до нас Много хора вярват, че премахването на радара от Pokémon Go е грешка и е малко трудно да намерите всички покемони без него, особено когато вече сте хванали почти всички от тях.

Niantic пусна нов радар в Съединените щати преди известно време и сега той е достъпен за повечето европейски страни, включително Испания Да, това означава, че ако живеете в Испания, вече можете да опитате новия радар, той е активен, но има ограничения.

Новият радар на Pokémon Go има някои ограничения

Да, това е страхотна новина, но винаги има, но тъй като този път са ограничили работата на радара в Pokémon Go, работата му е както следва:

  • Трябва да сте близо до Pokestop, за да го активирате, радарът не работи в изолирани райони. Това улеснява намирането на Pokémon в градовете, но наказва хората, които живеят в градове или по-отдалечени места.
  • Когато сте близо до PokéStop, трябва да щракнете върху открития покемон и съобщението ще се промени от «Наблюдения» на «Наблизо».
  • Ще можете да видите всички близки покемони и ако щракнете върху тях, ще имате достъп до необходимата информация, за да го заснемете, броя отпечатъци, които има.

Броят на отпечатъците (вариращи от 1 до 3) показва колко близо сте до покемона, който искате да уловите. Реалността е, че не е подарък, но е вярно, че прави заснемането малко по-лесно. Сега, за да активирате новия радар, не е нужно да правите нищо, активирането става през сървъра, стига да имате най-новата версия на играта.

Как да активирам радара?

Повтаряме, нормално е да влезете в играта и може да не е там, просто трябва изчакайте да се появи и да се уверите, че имате най-новия APK на играта, т.е. трябва да актуализирате играта през Google Play или чрез iTunes.

Сега всичко, което остава, е Nintendo и Niantic да се развълнуват и да представят 100-те нови покемона, така че хората да напуснат къщата, за да ги хванат тази Коледа. И не забравяйте, че Pokémon Go не работи на руутнати телефони, тази политика няма да се промени.

Популярна тема