Samsung раздава 90 евро на купилите и върнали Note 7

Съдържание:

Samsung раздава 90 евро на купилите и върнали Note 7
Samsung раздава 90 евро на купилите и върнали Note 7
Anonim

потребителите, които бяха добри и върнаха своя Galaxy Note 7 в Испания, сега ще получат подарък от 90 евро, за да се насладят на тази Коледа с любезното съдействие на момчетата от Samsung. Но тези пари няма да можете да ги похарчите свободно, така че не започвайте да скачате от радост… те са за харчене в магазина на Samsung (по-малко дайте камък) и само са валидни за покупка Galaxy S7 или S7 Edge

Потребителите, които са върнали Galaxy Note 7 от страх да не избухне, както е поискано от Samsung, сега ще получат подарък от 90 евро за това, че е толкова добър. Жалко, че е под формата на ваучер (но беше ясно, че ще е така). По този начин Samsung иска да накара върже верните си да останат в Samsung, защото с 90 евро отстъпка за тези най-добри в гамата. трудно е да си тръгнеш.

Explode Galaxy Note 7
Explode Galaxy Note 7

Samsung раздава 90 евро на върналите Note 7 в Испания

Това е хубав жест от Samsung за тази Коледа. Но също така трябва да имате предвид, че сме виждали Galaxy S7 и S7 Edge много по-евтини извън официалния магазин на Samsung, така че тези 90 евро по-малко не биха били толкова изгодна сделка … обаче, ако ще го купувате, съветваме ви да го разгледате добре.

Този ваучер изтича на 31 януари 2017 г.. Скоро след това новият Samsung Galaxy S8 ще бъде пуснат на пазара и този ваучер е само за закупуване на който и да е от предишните модели S7, обикновен или Edge.

Не е нужно да го използвате

Ако искате да смените своя смартфон или имате нужда от такъв, защото трябваше да върнете своя Note 7, това е страхотна опция. Въпреки че зад ъгъла има и Galaxy S8.

Въпреки това, купуването на Samsung Galaxy S7 или Edge в магазина е много по-евтино с тази отстъпка, ако го продадете по-късно, можете да закупите новия Galaxy S8 само като вложите малко повече пари. В допълнение, последните слухове предполагат, че цената ще бъде същата като за Galaxy S7, така че това е добра новина за бъдещи покупки.

Какво ще кажете за този „подарък“?

Популярна тема