Hill Climb Racing 2: Тест и мнение

Съдържание:

Hill Climb Racing 2: Тест и мнение
Hill Climb Racing 2: Тест и мнение
Anonim

Бил се завръща Преди няколко дни ви казахме, че Hill Climb Racing 2 ще се завърне след много години чакане и новата част е много интересна. Ние сме пристрастени и веднага щом го видим в Play Store, вече сме започнали да играем, много от вас ни казаха тази сутрин чрез Facebook, тъй като не е единственият, който тестваме.

Hill Climb Racing 2 идва с много нови неща и истината е, че не можехме да го изпробваме, без да коментираме какво мислим. Играта има интересни нови функции като режима Cups, необходим за получаване на други нови превозни средства. Какво ни носи Hill Climb Racing 2?

хълм-състезание-2-скутер
хълм-състезание-2-скутер

Hill Climb Racing 2: Ще бъдем ли царете на хълма?

системата за управление е същата, в настройките не можем да я променим. Просто натискаме газта, за да се движим напред и спирачката, за да контролираме баланса на колата, докато можем да се движим назад. Нищо повече от това.

Приключенският режим се завърна както винаги, добър за получаване на монети и вижте колко далеч можем да стигнем, но това, което наистина буди любопитство в нас, е режимът Купи, където ще се състезаваме срещу милиони на играчи от цял свят с техните призраци, тоест тяхната конкуренция. В много случаи ще бъде много трудно да спечелите и те правят същото в друга от игрите, които тестваме, Dirt Xtreme (за която ще ви разкажем много скоро).

Режимът за чаши е необходим за напредване, ще трябва да играете срещу милиони потребители

Режимът за чаши е ключът, той ще ни позволи да намираме подаръци, да повишаваме нивото, да имаме достъп до нови коли и т.н. Те ще ни дадат нови сандъци, които могат да бъдат отключени за часове или можем да имаме опцията да гледаме видеоклип, за да го отключим по-рано. Ако сме нетърпеливи в работилницата, можем да купим скъпоценни камъни или новости.

hill-clim-racing-2-игра
hill-clim-racing-2-игра

Играта е безплатна за игра и ни позволява да получим всичко, без да плащаме, но разбира се, като плащате, вие се възползвате. Ако гледате и видеоклиповете (които ще ни отнемат време, но не и пари), можем да продължим напред много по-бързо. Не че те притесняват, но ако искаме да се движим бързо, ще трябва да ги видим. Ще имаме класически индикатори за обороти, липсващи измервателни уреди, дизел и турбо

Самата игра е забавна и всички тези допълнения, от които трябва да се възползвате, тъй като играта е напълно безплатна, те не са станали досадни в нашето игрово изживяване. Има и нови ежедневни предизвикателства, които можем да посрещнем с помощта на приятели. Можете ли да поискате нещо повече? Графиката е добра и можем да персонализираме героя си с всякакви тоалети, лица и коси. Можем също да променим цвета на камиона и колелата му.

custom-car-hill-climb-racing-2
custom-car-hill-climb-racing-2

Харесва ни, няма какво повече да коментираме. Ако сте харесали Hill Climb Racing, ще харесате тази част и конкурентоспособността е гарантирана, докато се изправяте срещу милиони играчи от цял свят. Възползвайте се сега, когато още не всички са играли, но имайте предвид, че няма да е лесно. Харесва ли ви?

Популярна тема