Концепция за безрамков смартфон ZTE Nubia

Съдържание:

Концепция за безрамков смартфон ZTE Nubia
Концепция за безрамков смартфон ZTE Nubia
Anonim

Много хора бъркат изтичане или слух с концепция. Концепцията за мобилен телефон не е нищо повече от макет, направен от някого (обикновено без връзка с компанията), въпреки че след като Xiaomi пусна Xiaomi Mi Mix на пазара, други компании ще искат да имат нещо подобно.

Смартфонът на Xiaomi с по-малко рамки не върви зле в продажбите и всъщност те изчезват от магазините като горски пожар. Всички марки искат да имат референция без скосявания и за това те създават впечатляващи концепции или скици, прилагането им на практика с минимални сертификати вече е по-сложно, но желанието не може да изчезне.

nubia-concept-without-bezel
nubia-concept-without-bezel

ZTE Nubia без рамки, великолепна концепция

Марката Nubia на ZTE е много модерна и всъщност изтекоха някои рендери на наистина добра концепция, персонализирана и със сигурност с различен характер, много иновативна. Nubia е страхотна марка и въпреки че не е толкова известна на запад като ZTE, истината е, че прави смартфони с повече от приемливо качество.

Уебсайт с китайски произход изтече тази концепция в подробности и истината е, че изглежда страхотно, но не е истински телефон, а само няколко рендера на компанията, мобилен телефон ще има преден екран без рамки (от която и да е от страните) и тяло, изработено от алуминий, със задни капаци с различни взаимозаменяеми текстури.

Нубия без скосове, ще бъде ли следващата?

Терминалът ще има плъзгащо се тяло, което ще показва предната камера, придружена от LED светкавица и преден високоговорител за разговори. Nubia ще избегне необходимостта от вграждане на високоговорител на предния екран с пиезоелектрическо задвижване, което със сигурност е патент на компанията.

Терминалът не е нищо повече от това, визуализация Ако излязат наяве повече реални подробности за мобилния телефон, ще ви информираме за това. Със сигурност ще има USB Type-C конектор, 3,5 мм жак и четец на пръстови отпечатъци на гърба (както се вижда на изображенията). Харесвате ли този дизайн или предпочитате по-класически мобилни телефони?

Популярна тема