DJI Go 4: Дронове, съвместими с новото приложение на DJI

Съдържание:

DJI Go 4: Дронове, съвместими с новото приложение на DJI
DJI Go 4: Дронове, съвместими с новото приложение на DJI
Anonim

DJI е марка, известна с производството на дронове и аксесоари, предназначени за професионално снимане и заснемане. Да, сега DJI току-що пусна ново мобилно приложение, наречено DJI Go 4, което подновява своя предшественик, но много хора са объркани защо не знаят с кои дронове е съвместимо.

Приложението DJI Go 4 изглежда добавя нови функции към последните версии на компанията, DJI Mavic Pro, DJI Phantom 4 Pro и новия DJI Inspire 2. Да, приложението не е актуализация на DJI Go, но е пуснато за нови дронове, старите дронове DJI ще трябва да продължат да използват DJI Go както преди.

джи-го-4
джи-го-4

Кои дронове са съвместими с DJI Go 4?

Има няколко дрона, които могат да работят с приложението DJI Go 4:

  • Phantom 4
  • Phantom 4 Pro
  • Mavic
  • Mavic Pro
  • Inspire 2

Ако започнете да се ровите в приложението, то е реплика на DJI Go за Android и iOS. Това не е нищо повече от обновяване на интерфейса и някои допълнения, които са необходими, за да бъдат новите DJI дронове напълно съвместими.

Новини за DJI Go 4

Новото са някои незначителни функции, поточно предаване на изображения в реално време (по-точно) и някои подобрения в контроли на камератаСега имаме FPV в реално време чрез приложението, въпреки че досега предаването беше много бързо. Ако имате един от новите дронове, ще видите и повече контрол върху камерата. Няма много повече разлики.

Ако вашият дрон е някое от следните, ще трябва да продължите да използвате старото приложение:

  • DJI Phantom 3 (стандартен, напреднал или професионален).
  • DJI Inspire 1 (Raw, Pro и Normal).
  • Matrice 100 и Matrice 600 (Pro).
  • Osmo (Raw, Pro, Mobile или +).

Приложението все още е безплатно, за да го използвате, ще са необходими DJI акаунт (безплатен) и дрон. Съвместим е с Android 4.4 или по-висока версия и ще има онези подобрения, от които се нуждаят новите грешки на DJI, реалността е, че те са невероятни. Ако имате въпроси, които можете да зададете, ние проверихме дали нашият DJI Phantom 3 Advanced може да се свърже с DJI Go 4 и наистина ни казва, че трябва да използваме приложението DJI Go (бяхме любопитни…).

Популярна тема