Предната камера на Galaxy S8 ще има автофокус

Съдържание:

Предната камера на Galaxy S8 ще има автофокус
Предната камера на Galaxy S8 ще има автофокус
Anonim

Предните камери не са за украса, реалността е, че има хора, които използват своята предна камера повече от задната си камера и затова се нуждаем от мобилен телефон с качество на приемлива предна камера.

Селфитата са повече от модерни, но предната камера може да ни помогне да създаваме впечатляващи снимки. Изглежда, че Samsung взема това предвид и след като продължи дълго време със своята 5 MP предна камера и с по-лошо качество от някои от своитеконкуренти, може да избере да монтира изключителна предна камера на следващият му флагман, Samsung Galaxy S8.

Galaxy S8
Galaxy S8

Предната камера на Galaxy S8 може да има автофокус

селфитата с предните камери на телефони с прилични камери като цяло са добри. Сега да имаш най-добрата предна камера означава да спечелиш популярност и продажби.

Samsung Galaxy S8 трябва да се справи много добре, ако иска да остави зад себе си всички предразсъдъци на Samsung срещу Galaxy Note 7 и поради тази причина те работят върху постоянно подобрение на терминала. Един от последните слухове, който идва до нас от SamMobile, предполага, че новият Samsung Galaxy S8 може да монтира предна камера с автофокус. Да, изобщо не е нормално някой да монтира предна камера с автофокус.

Едва ли някой монтира предна камера с автофокус

Няма да е първият, но със сигурност ще бъде един от малкото, които имат мобилен телефон с предна камера с контрол на автофокусаПовечето от предните камери идват с фиксиран фокус, но с тази нова функция предната камера може да прави по-ясни и по-прецизни изображения.

Samsung ще бъде принуден да инсталира някаква много добра система за автоматично фокусиране, въпреки че в момента не е изяснено дали наистина ще я монтира или не, Samsung никога не дава подробности за бъдещи устройства, но ние вярваме, че поради източника на Според слуховете е много вероятно те да монтират предна камера на устройството, предна камера с автофокус, която може значително да подобри предната камера на Samsung. Това, което не знаем е дали наистина ще направи скок в мегапикселите достигайки 8 или ще остане на 5 MP, не че са малко и всъщност предната му камера работи доста добре, но 8 също не би било лошо.

Популярна тема