Купете Chuwi HiBox MiniPC: TV Box с Android и Windows

Съдържание:

Купете Chuwi HiBox MiniPC: TV Box с Android и Windows
Купете Chuwi HiBox MiniPC: TV Box с Android и Windows
Anonim

Много хора познават марката Chuwi заради качеството на нейните продукти и истината е, че качеството на продуктите на марката Chuwi не е никак лошо. Chuwi произвежда продукти с добро качество и го демонстрира от известно време в своите мощни таблети, истината е, че в този сектор малцина могат да се конкурират с тази китайска фирма.

Сега тогава Chuwi е марка, която непрекъснато прави иновации и въпреки че не навлиза в света на смартфоните, тя се осмели да лансира в света на лаптопите с Chuwi LapBook и сега също навлиза в света от категория ТВ кутии с новия Chuwi HiBox Mini PCАко ви харесва, можете да го купите тук за 145 евро в предварителна продажба, тогава ще струва много повече.

chuwi-hibox-най-добра цена
chuwi-hibox-най-добра цена

Chuwi HiBox: Защо това е една от най-добрите телевизионни кутии на пазара?

Chuwi HiBox не е една от най-добрите телевизионни кутии на пазара само защото е от марката Chuwi, в никакъв случай. Идеята е, че този Chuwi HiBox има наистина мощен хардуер и има способността да използва Android 5.1 или Windows 10 благодарение на двойното си зареждане.

Тази телевизионна кутия е проектирана да отиде малко по-далеч и да има решение за продуктивност, както и център за забавление. Свързан към монитор, със своя мощен хардуер, той може да стартира без проблеми всяка офис програма и дори някои игри за Windows.

buy-chuwi-hibox
buy-chuwi-hibox

Тоест, с едно устройство, което имате като миниатюрен компютър и мощен TV Box с Android, можете да използвате това, което ви харесва най-много и на цена, която не е много високо. Хардуерът му е същият като на повечето таблети от висок клас.

  • Intel Atom X5 Z8350, четириядрен процесор, който работи на над 2 GHz и разполага с много мощност.
  • Intel HD графика със страхотна производителност.
  • 4 GB RAM и 64 GB памет, които да се споделят между двете операционни системи.
  • Към всичко това трябва да добавим двулентовата WiFi връзка и класическия Bluetooth.

Истината е, че неговият висок клас хардуер се откроява в това устройство в сравнение с други телевизионни кутии на пазара. Тази TV Box може да работи като домашен компютър и медиен център едновременно. Това е покупка 100% препоръчително.

[vc_button »Купете Chuwi HiBook Mini PC» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f8lw»] title=

Популярна тема