10 задължителни коледни приложения

Съдържание:

10 задължителни коледни приложения
10 задължителни коледни приложения
Anonim

Днес искаме да поговорим с вас за 10 основни коледни приложения Остава по-малко от месец до пристигането на Коледа и ако искате да й се насладите и да я празнувате както трябва бъде, ще говорим с вас за някои приложения, които ще ви позволят да се насладите на голяма част от този коледен сезон. Хубавото на Коледа е, че ни позволява да се насладим на цветни светлини, подаръци, много магия, събирания… много емоции, на които винаги трябва да се наслаждаваме в най-добрата компания.

Но ако искате да отпразнувате Коледа правилно, с няколко страхотни коледни приложения, не можете да пропуснете нашата селекция от 10 основни коледни приложения.

Коледен редактор на лица
Коледен редактор на лица

10 задължителни коледни приложения

Това са тези, които ви препоръчваме, за да се насладите на Прекрасна Коледа:

  • Коледа (рамки за снимки) Това приложение вече казва всичко в името си. Ако искате да направите невероятни снимки с коледни рамки за вашия WhatsApp, Facebook или просто да пожелаете много специално коледно пожелание, можете да опитате това приложение сега, защото е безплатно и има оценка 4.1. Можете да започнете да персонализирате вашите снимки с коледни рамки сега.
  • Коледни фонове Какво е Коледа без тези коледни фонове? Ясно е, че не можете да ги пропуснете за нищо на света. Ако харесвате Коледа толкова, колкото казвате, някои коледни фонове ще изглеждат страхотно в дълбините на вашия смартфон. Можете да ги опитате, защото ще намерите коледни фонове с различни цветове и текстури, идеални за вас.
  • Коледни игри Малките в къщата винаги оценяват този тип коледни игри. Насладете се на пакет със 17 коледни игри. Образователни и занимателни игри за най-малките от дома. Ще се насладите както никога досега. Най-хубавото е, че със сигурност ще ги харесате дори и да не сте малко дете… пристрастяват.
  • Christmas Carols Има хора, които казват, че не е Коледа без коледни песни… ако и вие вярвате, не можете да пропуснете тази компилация от коледни песни. Богата колекция от коледни песни и на испански. За цялото семейство. Някои хора ги мразят, но ви уверявам, че придават впечатляваща коледна нотка на всеки дом.
  • Коледни тонове Не можете да пропуснете коледни тонове на вашия смартфон, за да отпразнувате Коледа, както заслужава. И ако ви се обадят, пуснете коледна музика и нека всички разберат, че това е мило време от годината! Можете да го зададете като мелодия на Коледа или всеки друг ден, това зависи от вас.
  • Обратно броене на Коледа С това приложение ще можете да почувствате Коледа в собствената си кожа и да се насладите на приятно обратно броене до наближаването на момента. Това е приложение, което потребителите харесват много, просто трябва да погледнете коментарите, защото ще видите, че са възхитени от приложението.
  • Christmas Face Editor Току-що инсталирах това приложение точно сега, защото, разбира се, е безценно. Това е мощен редактор на лица за Коледа, така че можете да поставите лице на страхотни фотоколажи. Това е пропуск. Искате ли да поставите лицето си на Дядо Коледа или елф? Не е за изпускане. Напълно безплатно за Android.
  • ElfYourself Това приложение за елфи винаги е било много популярно около Коледа, защото можете да правите невероятни настройки. Можете да се трансформирате в елф и да имате ефектни снимки и видеоклипове за спомен. Това е едно от най-важните и популярни приложения през този коледен сезон.
  • Украса за коледно дърво Ако искате да имате най-красивото дърво от всички, опитайте тази мини-игра, защото ще можете да украсите вашето коледно дърво както винаги сънуван. Това е забавна игра, защото просто трябва да плъзнете украсата до коледната елха. Най-хубавото е, че го изтеглите сега и започнете да правите тестове за декорация на дървета, ще се забавлявате.
  • Книжка за оцветяване Насочена и към най-малките. Хубава книжка за оцветяване. Над 50 коледни страници за оцветяване. Часове забавление и рисуване за деца са гарантирани. Малките в къщата ще го оценят… но съм сигурен, че и вие ще го опитате.

Коледни игри с книги за оцветяване Цена: Безплатно

Кое е любимото ви коледно приложение? Познавате ли други?

Това е само компилация от коледни приложения. Но има много повече. С течение на времето и с наближаването на Коледа ще актуализираме списъка с наистина невероятни приложения, така че вие и малките в къщата да можете да се забавлявате.

Кое е любимото ви коледно приложение?

Популярна тема