Xiaomi Mi6: Snapdragon 835 и пускане през март 2017 г

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Snapdragon 835 и пускане през март 2017 г
Xiaomi Mi6: Snapdragon 835 и пускане през март 2017 г
Anonim

Вече знаем, че говоренето за новия Xiaomi Mi6 отива твърде далеч в бъдещето, но новият Xiaomi Mi6 ще съществува и хората вече започват да говорят за то. За простосмъртните телефонът не е дефиниран, но със сигурност във вътрешната пътна карта на Xiaomi вече е известно какъв ще бъде новият флагман на азиатския гигант.

Xiaomi има много планове за 2017 и изглежда, че новият Xiaomi Mi6 ще изненада потребителите, но не защото е твърде иновативен, а защото е доста перфектен. Новият Xiaomi Mi6 ще бъде много различен от новия и бъдещ Xiaomi Mi5C, който може да види светлината следващата сряда, 30 ноември. Сега какво се знае за новия Xiaomi Mi6?

слухове-xiaomi-mi6
слухове-xiaomi-mi6

Xiaomi Mi6: Snapdragon 835 и пускане през март 2017 г

Това е луд слух, но да, Mi6 ще бъде много различен от новия Xiaomi Mi5c, тъй като изобщо няма да следва същата линия. Новият Xiaomi Mi6 ще бъде един от първите, които ще бъдат флагман, съответстващ наОбикновено Xiaomi Mi с края s бяха наистина мощните, но новият Mi6 ще дойде много силен.

Директорът на IHS Research в Китай коментира, че Xiaomi Mi6 ще бъде първият терминал на китайската национална марка, който има чипсет Qualcomm Snapdragon 835 вътре и това прави смятаме, че може да грешат, тъй като Snapdragon 830 може да е този на Mi6, а 835 може да е този, монтиран на Mi6s, въпреки че не е задължително и те да грешат, не е първият път, когато някои марки пропускат процесор.

Новият Mi6 може да бъде готов през март

Новият Xiaomi Mi6 ще бъде пуснат в продажба следващия март 2017 г. и това означава, че остават по-малко от 5 месеца, за да видите мобилния телефон на пазара, много мощен мобилен телефон, който ще излезе повече или по-малко заедно с новия OPPO Намерете, който ще бъде представен на 9 март със същия чип. Твърденията на г-н Кевин Уанг вероятно са погрешни, но и вие не трябва да се шегувате, той може да е прав

Популярна тема