Meizu M5 Note ще бъде представен на 30 ноември

Съдържание:

Meizu M5 Note ще бъде представен на 30 ноември
Meizu M5 Note ще бъде представен на 30 ноември
Anonim

Момчетата от Meizu вече започнаха да изпращат покани за събитие на 30 ноември На този ден очакваме Meizu M5 Note, терминал от най-висок клас, който със сигурност няма отпадъци. Чуваме слухове от доста време, но остават само 3 дни до пускането му, за да може да бъде представен на всички.

Последните слухове предполагат, че ще имаме два варианта Въпреки че беше казано, че можем дори да имаме 3. Във всеки случай очакваме среден клас и висок -end, с различна RAM, различно съхранение и дори различен процесор. Но до следващата сряда цялата тази информация няма да бъде официална. Това са слухове.

meizu m5
meizu m5

Meizu M5 Note ще бъде представен на 30 ноември

Ще имаме два варианта на Meizu M5 Note. От една страна ще имаме модел с 3 GB RAM и 32 GB памет. Вторият вариант, 4 GB RAM и 64 GB памет. Като се има предвид това, имаме реални стопове от среден и висок клас.

Но внимавайте, защото от дълго време се носят слухове, че ще имаме друг вариант с 6 GB RAM и 128 GB памет Ако това е вярно, ние ще има истински връх на гамата. Но в последните течове това не е прозвучало. Все пак остават няколко дни, за да разберем всичко, така че ще бъдем много внимателни какво ново ще представи Meizu.

Потенциално очакваме MediaTek Helio X20 Поне за върха на гамата. Този чип е звяр, но ще трябва да изчакаме още няколко дни, докато стане официален. Тъй като чипсет P10 Helio е прозвучал за по-ниския модел. Сред другите функции знаем, че ще има Flyme 6 от Meizu (базиран на Android 7.0 Nougat).

Следващата сряда е официална

За останалото, просто трябва да изчакаме до следващата сряда, когато ще знаем всичко за новия Meizu M5 Note, по отношение на окончателните спецификации, наличност и цена.

Ще ви държим в течение през тези дни.

Какво очаквате от този смартфон?

Популярна тема