Черен петък 2016: Таблети и мобилни телефони в GearBest

Съдържание:

Черен петък 2016: Таблети и мобилни телефони в GearBest
Черен петък 2016: Таблети и мобилни телефони в GearBest
Anonim

Черен петък 2016 г. в GearBest е и може би ще полудеете като нас. Да, дойде моментът да спрем и да се поровим в най-добрите оферти на тази промоция и днес открихме две много интересни промоции. Щраквайки тук, можете да получите достъп до промоцията на предложенията на Intel в GearBest, а като щракнете върху тази друга връзка, можете да получите достъп до промоцията на оферти за мобилни устройства от всички марки, където практически всички се продават, включително страхотните мобилни телефони Xiaomi.

Сега какво си струва и как Черният петък да мине добре? Идеалното е да купуваме това, от което се нуждаем, на най-добрата цена, а не да купуваме само за да купуваме. Това е съвет, но хей, идеалното е да се възползваме от това време на годината, за да купим мощния таблет, който винаги сме искали, или по-добър мобилен телефон на смешна цена. Не трябва да забравяме и аксесоарите и детайлите, които могат да излязат на много добра цена, ако се възползваме от промоциите. Xiaomi, Meizu, Teclast, ASUS и др. Всичко се продава

таблет-и-клавиатура-подарък-на-gearbest
таблет-и-клавиатура-подарък-на-gearbest

Какво си струва да купите в тези промоции на GearBest?

Реалността е, че има много неща, които си заслужават и тъй като в тази статия се възползвахме от възможността да говорим с вас за две промоции, ще ви разкажем малко за това, което има във всяка от тях.

Специална промоция на Intel

Както можете да видите на изображението по-горе, има промоция, която предлага много таблети и мини компютри в продажба, които имат процесор Intel Обикновено те не са устройства с Android, но има много таблети, които имат Android и са много интересни, като опцията от Teclast или Chuwi.

 • Teclast Tbook 16 с безплатна клавиатура само за 188 евро.
 • Chuwi Hi10 Plus с безплатна клавиатура само за 191 евро.

Реалността е, че тези две устройства много си заслужават, защото и двете идват с Windows 10 и Android (в случая на Chuwi идва с Remis OX и в кутията на Teclast с Android 5.1, което е страхотно). Те са висококачествени кабриолети и не са единствените в продажба.

лаптопи-оферта-gearbest-2016
лаптопи-оферта-gearbest-2016

Намерихме много добри цени като Jumper Ezbook Air само за $229, Cube iwork1x за $184 или Onda oBook10 Pro за $214 (не забравяйте, че в долари те са по-евтини от евро, така че цената е още по-ниска).

Промоцията на Intel започва на следващия ден 24, така че ако влезете и все още не е активна, не забравяйте, че ще започне утре в 17:00 (UTC време +8). И за финал ще ви разкажем за някои опции, които все още си заслужават:

 • Xiaomi Air 12-инча за 452 евро.
 • Xiaomi Air 13-инча за 733 евро.
 • Jumper Ezbook 2 за 156 евро (тествахме го и трябва да кажем, че е страхотен лаптоп за много малко пари).
 • Chuwi LapBook само за 172 евро.
 • Teclast Tbook 11 за 142 евро.
 • Таблет Onda V80 Plus за 76 евро.

И накрая коментирайте, че Voyo V3 Mini PC е за 153 евро, Voyo V2 за 63 евро и някои висококачествени плейъри като Mini Neo Z83 могат да бъдат намерени за 140 евроТе са на много добри цени и истината е, че някои трудно се подминават. Ако търсите лаптоп, Xiaomi Air са много мощни лаптопи за много малко пари.

По-долу ви оставяме връзка с цялата информация за промоцията и където можете да получите всички купони и връзки, налични за закупуване, има дори повече оферти, отколкото казахме.

[vc_button »Промоция на Intel в GearBest» color=»blue» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f4m9″] title=

Всички мобилни марки в разпродажба

Въпреки че не са всички, на практика всички мобилни марки се продават с повечето от техните устройства, налични на пазара и това означава, че ще можем да се насладим на много добро цена за нашия нов мобилен телефон.

Ако се вгледаме малко в изображението, виждаме бижута на много добра цена като следното:

 • UMI Diamond за 90 евро.
 • UMI Super за 158 евро.
 • Vernee Apollo Lite за 163 евро.
 • Ulefone Metal за 90 евро.
 • Yotaphone 2 за 108 евро.
 • Xiaomi Mi5 64 GB за 318 евро.
 • ZTE Azon Mini 4G само за 138 евро.

И да, не са единствените, защото практически всички марки се включиха в промоцията (Asus, Xiaomi, Ulefone, Leagoo, Meizu, Lenovo и др.). Най-хубавото е, че влизате във връзката, която ви оставяме накрая с всички оферти, но ние ще поговорим малко за офертите, които Xiaomi има, които обикновено са най-интересното.

xiaomi-оферта-gearbest-2016
xiaomi-оферта-gearbest-2016

Оферти на Xiaomi в GearBest за Черния петък 2016

Сред най-добрите цени намираме Xiaomi Mi5 само за 235 евро, Xiaomi Mi5s Plus (версията с двойна камера) само за 398 евро или на много добра цена, която ние можете да получите Xiaomi Mi Max само за 209 евро Xiaomi Mi5s също е добре запазен само за 289 евро.

Цената на Xiaomi RedMi Note 4 пада до 163 евро, а Xiaomi Mi4C (много валиден мобилен телефон, въпреки че е на пазара от известно време) може да бъде закупен само за 108 евроВъпреки че офертите на Xiaomi не са единствените, не успяхме да устоим да не говорим за тях, въпреки че има много повече, като някои от тези:

 • Ulefone Future само за 199 евро.
 • ASUS ZenFone Max Pro само за 122 евро.
 • Leagoo Elite 1 за 134 евро.
 • Meizu M3 Note за 125 евро.
 • Meizu Pro 6 само за 266 евро.
 • Lenovo Zuk Z2 PRo само за 353 евро.
 • Umi Rome X за 5 евро.

И това не е всичко, най-добре е да участвате в промоцията, защото има разпродажби на аксесоари, смарт часовници и някои други неща. Това е пропуск. GearBest е надежден магазин, от който можете да купувате, пратките им през Priority Lane до Испания обикновено не отнемат повече от 11 дни и дори по-горе те са безплатни и нямат митници Какво друго е можеш ли да поръчаш?

[vc_button »Промоция на мобилна марка в GearBest» color=»yellow» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f4ma»] title=

Популярна тема