Сделки Черен петък GearBest 2016

Съдържание:

Сделки Черен петък GearBest 2016
Сделки Черен петък GearBest 2016
Anonim

Това е най-добрата седмица в годината за закупуване на нов мобилен телефон или за получаване на най-добрата цена за джаджа, таблет или аксесоар. Тази сутрин говорихме защо това е най-добрата дата за закупуване на технология от този тип, но днес ще говорим за Черния петък 2016 на GearBest

Реалността е, че Черният петък носи много оферти и те не само се правят в същия петък, 25 ноември, но и през цялата седмица ще има много флаш оферти и оферти за ограничен период от време до край на наличността. Това е големият проблем на Черния петък, трябва да обърнете внимание на офертите и да участвате активно в нашия уебсайт, за да разберете за най-добрите сделки. Понякога следването ни във Facebook също може да бъде една от най-добрите опции.

blackfriday-deals-gearbest-2
blackfriday-deals-gearbest-2

Какво можем да получим в офертите за Черен петък 2016 на GearBest?

Ако се поровим малко в уебсайта на GearBest, ще видим, че има много страници с промоции и оферти, но днес ще говорим за 4, които са ключови за получавате най-добрите цени от сега. Първият и може би най-важен е разделът за промоции на GearBest за Черен петък, където можете да намерите повечето флаш и ограничени оферти.

[vc_button »Черен петък 2016 GearBest Deals» color=»orange» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f0tj»] title=

Първото нещо, което прави впечатление е, че при влизане виждаме, че можем да вземем Ulefone Metal само за 90 евро или Vernee Mars само за 173 евро Също така сме много поразени от възможността да закупим Xiaomi Mi5S само за 289 евро, това е страхотен мобилен телефон на революционна цена (струва все повече и повече).

Но те не са единствените оферти, има толкова много добри цени като следните:

 • Xiaomi Mi Cleaning Robot – 307 евро (беше 673 евро).
 • Xiaomi Air 12-inch – 452 евро преди 560 евро.
 • Chuwi Hi10 Pro – €135.
 • Alfawise S92 – Страхотен TV Box с Android за 45 евро, тук сме го анализирали.

Можем да продължим с часове с куп скандални цени:

 • Ulefone Armor за 144 евро.
 • Chuwi Lapbook за 179 евро.
 • LeTV Leeco Le Max 2 за 199 евро.
 • Xiaomi Mi Band 2 за 22 евро.
 • Xiaomi RedMi Note 4 само за 163 евро.
 • Xiaomi Air 13-инчов за 800 евро.
 • Xiaomi Mi5S Plus само за 398 евро.
 • Xiaomi Mi Drone 1080p само за 400 евро.

Реалността е, че най-доброто нещо е да отидете на линка, който е оранжев и да го видите сами, всички марки са в разпродажба и всичко е на много добра цена.

gearbest-купони за отстъпка
gearbest-купони за отстъпка

Ако искате да рискувате малко повече, GearBest е поставил промоционална страница, където ще стартира много купони и промоции. Тези купони могат да се използват за получаване на страхотни отстъпки за някои марки, както и за получаване на артикули на смешни цени.

[vc_button »GearBest Limited Time Coupons» color=»blue» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f0tk»] title=

Можете да въведете синята връзка. Пример са страхотните предложения на Xiaomi MI Robot Vacuum само за 90 евро или SJCAM 4K WiFi за по-малко от 30 евроТова са купони, които излизат от време на време, обърнете внимание, защото са невероятни. За да ги използвате, трябва да сте влезли с акаунта си в GearBest.

сделки-xiaomi-gearbest
сделки-xiaomi-gearbest

Оферти за нови купувачи

Ако никога не сте пазарували от GearBest, трябва да знаете, че и вие имате късмет. Компанията е помислила за вас и за да ви остави добро първо впечатление, е създала няколко персонализирани купона за акаунти в PayPal, които никога не са работили в мрежата.

Тези купони за нови купувачи носят много добри цени, можете да закупите телефони като Gigaset Me Pure, ASUS ZenFone 3, Xiaomi RedMi Note 3 Pro и някои други на наистина добри и конкурентни цени. Разбира се, те са само за нови купувачи и можете да ги срещнете тук. Кликнете върху червената връзка

[vc_button »Купони за нови купувачи» color=»red» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f0tl»] title=

Оферти за компютър

Понякога хората не влизат, когато видят Компютри и мрежи, но истината е, че GearBest включва в този раздел много телевизионни кутии и таблети, които не се намират на други места и си струва да погледнете страхотно. Намерихме страхотния Voyo V1 на цена под 200 евро, 120 GB SSD твърди дискове за 36 евро, рутера Xiaomi за 24 евро и дори малък проектор за 32 евро. Това не е единственото нещо, има всичко в този раздел и дори страхотния Xiaomi Mi Box с 4K само за 80 евро.

Ако харесвате компютрите, погледнете, защото има и графични карти, дънни платки, процесори и различни неща, много готин хардуер за надграждане на вашия стар компютър. йени

[vc_button »Компютърни оферти» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f2nw»] title=

Какво мислите за офертите за Черен петък в GearBest? Истината е, че полудяхме и купихме някои дребни неща, със сигурност скоро ще ви представим ревю на всички тях, малко полудяваме с толкова много предложения и много от тях си заслужават, това е големият проблем.

Популярна тема