Root и инсталирайте TWRP Recovery на OnePlus 3T

Съдържание:

Root и инсталирайте TWRP Recovery на OnePlus 3T
Root и инсталирайте TWRP Recovery на OnePlus 3T
Anonim

Ако имате OnePlus 3T, трябва да знаете, че вече е възможно да root и инсталирате TWRP Recovery на OnePlus 3T Разработчиците от XDA Developers го направиха отново. Във връзката, която ще ви оставим под статията, ще намерите цялата информация, от която се нуждаете, за да се справите с новото си устройство OnePlus 3T. Ще можете да го руутнете и да инсталирате потребителски ROM по-късно (когато съществуват). Както може би знаете, те са една от най-активните потребителски общности, така че това е добра новина.

oneplus-3t
oneplus-3t

Как да руутнете и инсталирате TWRP Recovery на OnePlus 3T

Момчетата от XDA Developers вече са подготвили за OnePlus 3T TWRP Recovery и root. Следователно потребителите, които са го добавили в количката, вече могат да тестват ROM за своите устройства и винаги да го актуализират. Когато се появи нещо ново.

Процесът на инсталиране е същият както винаги. И работи добре. Ако искате да го изпробвате, първото нещо, от което се нуждаете, е да имате OnePlus 3T. След това просто отворете буутлоудъра, влезте в режим на възстановяване и флашнете ROM. Винаги препоръчваме да инсталирате SuperSU, това е доста удобно.

Ако искате да знаете всички тайни и да научите как да рутвате и инсталирате TWRP възстановяване на OnePlus 3T, просто отидете на XDA Developers. От тук ще намерите всичко необходимо, за да го постигнете успешно за вашия смартфон. Ще имате достъп до нишката на форума, за да можете да се доверите на разработчиците, които са успели да го пренесат, и на мненията на потребителите, които го тестват.

Истината е, че бяхме изненадани от бързото пристигане на root и TWRP на OnePlus 3T. Това увеличава възможностите за потребителите да имат и изпробват нови ROM и винаги да се наслаждават на най-новите новини.

Внимание, файловете не са съвместими с onePlus 3T

Тези файлове са налични за OnePlus 3T, това не означава, че са съвместими с OnePlus 3. Хайде, модифицираното възстановяване на TWRP няма да работи на вашето устройство. Освен ако нямате този модел, най-новият в семейството на OnePlus. Ако обаче направите грешка, нищо не се случва, можете лесно да се върнете към друга версия.

Надяваме се, че приносът ви е бил полезен!

Популярна тема