Как да разбера дали играта, която изтегля, има добра графика?

Съдържание:

Как да разбера дали играта, която изтегля, има добра графика?
Как да разбера дали играта, която изтегля, има добра графика?
Anonim

Има много фактори, които влияят при оценката на играта. Много потребители поставят на първо място цената, други продължителността, трети графиките… поради тази причина Play Store работи върху нови опции за игри, така че потребителят, който ще изтегли играта, да знае дали имаш добра графика

В момента единственото нещо, което можете да направите, за да оцените игрите, е да оставите коментар и оценка от 1 до 5 звезди. Това е обща оценка и нищо конкретно. Но как потребителите разбират качеството на играта или контролите? Тази информация обикновено е решаваща.

информация-игри-магазин за игри
информация-игри-магазин за игри

Play Store ще каже дали изтеглената от нас игра има добра графика

Актуализация на Play Store ще ни изненада с нови рейтинги на игри. Сега ще можете да оценявате графиките, играта и контролите на играта. Някои определящи аспекти, които насочват потребителя да изтегли или не игра.

С тези нови отзиви или оценки от Play Store ще знаете по-подробно дали играта, която ще изтеглите, е точно това, което търсите и очаквате. Това е важно, особено ако плащате, защото ако играта е безплатна, няма значение…

Общо ще видим 4 оценки (общата оценка и тези 3 за играта, която току-що видяхме). Ако не сте геймър, не придавате твърде голямо значение на това, но всичко, което има за цел да информира потребителите каква е тази игра наистина по всякакъв начин, започва да се цени много. Както ви казахме, може да бъде решаващо за потребителя да бъде насърчен да изтегли играта или да премине напълно.

Тази функция идва скоро в Play Store

Геймърите скоро ще могат да имат много повече информация за игрите, които се изтеглят от Google Play Store с тези 4 оценки Както виждаме в предишното изображение, ще вижте общата оценка, която имахме досега и още… кои са тези кръгове, които намерихме в дъното.

Така че ще знаем дали играта, която ще изтеглим, е точно това, което търсим.

Ще бъде наличен много скоро.

Популярна тема