Android 7.1 идва в Nexus на 6 декември

Съдържание:

Android 7.1 идва в Nexus на 6 декември
Android 7.1 идва в Nexus на 6 декември
Anonim

Днес беше практически потвърдено, че Android 7.1 ще пристигне в Nexus на 6 декември. Това е добра новина, особено за потребителите, които имат едно от тези устройства, защото те ще бъдат можете да се насладите на добра актуализация на Nougat, която ви позволява да се насладите на много функции и стабилност.

Днес все още говорихме за проблемите с батерията, които продължават да съществуват в Nexus 6P. Но тези проблеми могат да бъдат елиминирани с тази стабилна актуализация, която ще пристигне следващия декември (остават само 2 седмици), така че потребителите да могат да й се насладят.

nexus 6p
nexus 6p

Android 7.1 идва в Nexus на 6 декември

Vodafone Australia потвърди, че Nexus ще получи Android 7.1.1 чрез OTA. Следващата корекция за сигурност се очаква на 5 декември, но актуализацията ще започне да се изпраща на устройствата на 6 декември.

Добра новина за собствениците, които имат едно от тези устройства, тъй като потребителите, които имат Nexus 5X или Nexus 6P, скоро ще могат да се насладят на функции, които нямат загуба.

Тази корекция за сигурност ще бъде насрочена за 5 декември. Знаем, че актуализацията ще бъде тежка, като мислим за 650 MB за Nexus 6P. Тези тежки актуализации обикновено идват с много ярки и важни промени.

Очакваме много основни промени за тази версия на Nougat, но преди всичко се надяваме да имаме нови функции, за да се наслаждаваме повече на смартфона. Тази актуализация ще пристигне през следващите няколко седмици, така че е много важно да сте подготвени, защото е възможно този ден всички проблеми да бъдат отстранени.

Nexus 6P, Nexus 5X и Pixel C ще се актуализират следващия месец

Не забравяйте, че след седмица, за 5-6 декември имате среща с Android 7.1 Nougat, така че вашите устройства да се актуализират до тази версия. Няма да се налага да правите нищо фантастично, просто изчакайте да пристигне тази актуализация. Ще трябва да сте свързани чрез Wi-Fi и да имате достатъчно батерия, за да можете да го завършите успешно. Тъй като е толкова тежък, изтеглянето и инсталирането ще отнеме известно време.

Ще продължим да бъдем много внимателни през тези дни, за да сме наясно с новините, които предстоят. Ще ви държим в течение.

Популярна тема