Как да използвате ботове във Facebook Messenger

Съдържание:

Как да използвате ботове във Facebook Messenger
Как да използвате ботове във Facebook Messenger
Anonim

Днес искаме да поговорим с вас за как да използвате ботове във Facebook Messenger Със сигурност през тези месеци сте чували за ботове, който е софтуер, който емулира поведението на истински човешка личност и с помощта на изкуствения интелект може да отговори интелигентно и смислено на много от въпросите, които задаваме.

Facebook Messenger въведе ботове на своята платформа, ако искате да знаете как да ги използвате и как работят, не отивайте, защото ние ще ви кажем. На следващото изображение можете да добиете представа какво представляват Messenger ботове. Ще видите, че изобщо не изглеждат зле, защото сега ще можете да им се насладите дори и да не вярваш. Тази платформа е достъпна в платформата от няколко месеца.

месинджър ботове
месинджър ботове

Как да използвате ботове във Facebook Messenger

Най-хубавото при използването на ботове в Messenger е, че съществува от известно време. Въпреки че не познавахте тази функционалност до днес, трябва да знаете, че тя се е развила много през месеците. Сега ще можете да говорите с интелигентен агент, сякаш е човек. Искате ли да знаете как работи?

Това е, което трябва да направите, за да използвате ботове във Facebook Messenger:

  • Влезте в уебсайта на Messenger Platform.
  • Щракнете върху едно от балончетата за услуги (като Poncho).
  • Сега щракнете върху „Използване на приложението Messenger“, за да отворите приложението Messenger.
  • Сега чатът с Poncho ще се отвори. Ако говорите с него, той ще се активира.

Опитайте, ще видите как ви харесва

Това е единственото нещо, което трябва да направите, за да използвате ботове във Facebook Messenger Както можете да видите, много е лесно и след няколко минути ще можете успешно да използвате своя ботове в Messenger. Това ще ви позволи да се насладите на друг „пратеник“, защото ще видите, че той няма отпадъци веднага щом го опитате.

Сега, след като знаете как да използвате ботове във Facebook Messenger, със сигурност ще се насладите на приложението много повече. Ако имате проблеми или не работи за вас, можете да ни оставите коментар.

Популярна тема