Nexus 6P се изключва при захранване от батерията

Съдържание:

Nexus 6P се изключва при захранване от батерията
Nexus 6P се изключва при захранване от батерията
Anonim

Проблемите с батерията продължават на Nexus 6P, защото Nexus 6P се изключва, докато е на батерия Казахме ви преди много време че последната актуализация на Nexus 6P, която дойде, за да реши проблемите с батерията, ги влоши до такава степен, че потребителите качиха видеоклипове, показващи как Nexus 6P внезапно се изключи дори с наполовина батерия. Последната актуализация, която пристигна само преди 2 дни, подобрява това малко, но проблемите с батерията продължават.

Когато преди се изключваше много пъти при 20% батерия, сега с по-малко от 10%, когато отворите приложение, ще се изключи. Хайде, въпреки че е скъп мобилен телефон, той може да ви излъже по всеки повод.

преглед на nexus 6p 4 месеца
преглед на nexus 6p 4 месеца

Nexus 6P се изключва при захранване от батерията

В момента ако имате Nexus 6P, който сте актуализирали до най-новата версия (ако сте в бета програмата на Google за Nougat). Ако е така, може да сте забелязали не само споменатите промени от тази версия, но и някои незначителни подобрения на батерията.

Ясно е, че телефонът е много по-чувствителен (батерията издържа много по-малко), отколкото когато имах Marshmallow. Сега е в състояние, което "внезапно се изключва". Никога не знаете кога ще се изключи, поради проблеми с батерията и нестабилността на Nougat, въпреки че вече е стабилна версия.

Но конкретно вчера имах 10% батерия и взех телефона просто, за да прехвърля някои изображения на компютъра, които имах в Google Photos и които не бяха синхронизирани с облака. Исках да ги разгледам и да ми пратя някои, които ме интересуват. Но когато исках да го направя, въпреки че имах 10%, той бързо постави 0% батерия и се изключи…

Много е сериозно, защото всеки ден може да ви остави в безизходица, ако ви трябва спешно

Големият проблем с този мобилен телефон в момента е, че може да ви остави в безизходица всеки ден Ако имате спешен случай и батерията ви е изтощена… все едно нямате клетъчен телефон. Ясно е, че мобилният телефон трябва да се използва за спешни случаи (поне основната му употреба) и че това, което се случва в този момент, е нещо доста сериозно.

Единственото, което можем да направим, е да следим следващите актуализации… но Google трябва да направи нещо, защото това не може да стане.

Точно вчера говорихме за хардуерни проблеми на Nexus 5X, друг доста сериозен проблем също.

Популярна тема