Всички новини за Android 7.1 Nougat за Galaxy S7

Съдържание:

Всички новини за Android 7.1 Nougat за Galaxy S7
Всички новини за Android 7.1 Nougat за Galaxy S7
Anonim

Samsung Galaxy S7 е страхотен мобилен телефон, въпреки факта, че хората вярват, че мобилните телефони на Samsung експлодират, феновете на Samsung са почти толкова лоялни, колкото феновете на Apple, а Galaxy S7 е най-доброто, което можете да имате. Galaxy S7 е следващият мобилен телефон на Samsung, който ще получи Nougat и ще го направи много скоро.

Тогава Samsung не е известен с това, че е най-бързият в актуализирането на терминали, но подобно на Sony предлага бета версия за тестване на новата версия на Android и пускане на стабилна версия възможно най-полирани. В този аспект това е най-доброто за потребителя и крайната версия обикновено работи много добре.

home-nougat-galaxy-s7
home-nougat-galaxy-s7

Samsung Galaxy S7 е на път да получи Nougat, но… какво ще се промени?

Понякога, въпреки промяната на версията на Android, промените не се забелязват, но в случая на Samsung изглежда, че TouchWiz ще получи основна визуална промяна, както и много поправки под капака, които са най-важните и които обикновено не виждаме. Ето защо компилирахме големите промени в Nougat въз основа на извадката, видяна в SamMobile.

Начален екран и многозадачност

Началният екран вече ни позволява да използваме повече преки пътища в стартовия панел, както и известните преки пътища, които емулират операцията на 3D Touch. Папките също ще поддържат зареждане с повече от една страница с приложения.

Иконите на приложенията са малко променени, а що се отнася до двойния екран, сега е по-лесно да промените размера на същия (това, което познаваме като мултитаскинг). И да, можем да отворим до 3 приложения едновременно, едното плаващо. В Android Nougat можете не само да промените шрифта и размера му, можете дори да промените разделителната способност на Galaxy S7, а в бета версиите резолюцията по подразбиране е 1080p, въпреки че имате 2K (QHD) екран. Ако изберем режим за пестене на батерията, разделителната способност може да варира от HD до 2K, преминавайки през FullHD.

notifications-nougat-galaxy-s7
notifications-nougat-galaxy-s7

Промени в настройките и известията

Една от най-забележимите промени от Nougat към Galaxy S7 ще бъдат настройките. Samsung иска да опрости някои настройки, които са бъркотия, и за това допълнително ще намали количеството опции и ще поддържа относителни връзки, така че да не губим никакви опции.

Заглавията също ще бъдат много по-ясни и ще се показват с главни букви и с удебелен шрифт, за да ги разпознавате лесно. Ще бъдат направени много козметични промени в лентата за известия. Просто погледнете новия панел за бързи настройки, който поддържа множество страници и който позволява иконите да бъдат разположени на по-голямо разстояние една от друга на екрана. Известията също вече са групирани по различен начин, те са групирани в приложения и предлагат поддръжка за бързи отговори от тях.

настройки-нуга-галактика-s7
настройки-нуга-галактика-s7

От своя страна Quick Connect и S Finder (нещо, което много хора не използват) ще бъдат интегрирани в лентата за известия и ще ви покажат към кои устройства може да се свърже мобилният ви телефон към. Нито ще е необходимо да влизате в WiFi, за да се свържете с определена, достатъчно е да натиснете текста на иконата, съответстваща на мрежата.

Промени на заключения екран и винаги включен

Always On не е нещо, което много хора използват, но сега Samsung иска да му даде нова роля с леки подобрения. Можете да поставите друг часовник, да промените цвета и дори да поставите изображение, но пестенето на батерия ще бъде напразно с тази опция.

Точно така, двойно докосване на известие можете да получите достъп до приложение и заключения екран е променил малко картите за известия, сега те изглеждат групирани и с добре подредена информация.

винаги на дисплея-galaxy-s7-nougat
винаги на дисплея-galaxy-s7-nougat

Подобрения в приложенията на Samsung

Собствените приложения на Samsung също претърпяха някои интересни промени. S Planner е променен на Calendar Приложението за обаждания показва повече цветове и интерфейсът е опростен, особено интерфейсът на камерата, който получава жестове за превключване между камери и режими.

Галерия е подобрена и Smart Manager получи основен фейслифт, за да бъде по-близо до пълна оптимизация. The Smart Manager е като Clean Master от тези, но с добро представяне и по-типично за професионално приложение от тази категория.

apps-nougat-galaxy-s7
apps-nougat-galaxy-s7

Приложението за съобщения на Samsung също има интересна промяна, тъй като вече ви позволява да групирате съобщения по разговори или контакти, като използвате разделите в горната част на екрана. Дори съобщенията се нуждаеха от промяна и беше извършено много чакане.

Промените не са единствените и със сигурност финалната версия ще дойде с още, които сме оставили зад гърба си, но е вярно, че това е повече или по-малко това, на което Samsung се надява за TouchWiz на първата версия на Nougat за Galaxy S7, Nougat, който трябва да пристигне във версия Android 7.1, а не във версия 7.0. Ако Note 7 беше оцелял, сега той щеше да бъде първият, който ще получи Nougat, но нещастието доведе до това Galaxy S7 да заеме централно място.

Популярна тема