Хващайте в Pokémon GO всеки ден и получавайте бонуси

Съдържание:

Хващайте в Pokémon GO всеки ден и получавайте бонуси
Хващайте в Pokémon GO всеки ден и получавайте бонуси
Anonim

Не знам дали сте отваряли Pokémon GO през последните няколко дни…но е възможно, ако не сте, да не сте знаели за новите бонуси, които са налични и че нямат отпадъци. Това мини събитие ще започне на 23 ноември и ще завърши на 30 ноември. Това означава, че събитие е налично от 2 дни, което ще ви даде много повече награди.

Потребителите, които участват в това събитие, ще могат да получат двойно изживяване и звезден прах Ето защо е важно да влезете в играта поне през тези дни, защото вие ll Ще компенсира много повече от преди, за да получите много повече опит и звезден прах, без да се налага да купувате яйца за късмет.

Pokemon Go Egg
Pokemon Go Egg

Хващайте Pokémon всеки ден

Важно е дори и да не играете Pokémon да влизате всеки ден и да хващате малко Pokémon по различни причини:

  • Ще ви даде много опит за първия уловен покемон за деня.
  • Ще получите двоен прах и опит за всеки улов.
  • Можете да намерите Ditto скрит в нормален покемон.

Това няма да отнеме много време, защото можете дори да го направите от вкъщи, от дивана можете да видите, че някой покемон се появява от време на време. Просто хванете по едно на ден, ще получите голяма награда. И ако можете да уловите повече по-добре, защото те са двойни точки опит и звезден прах.

Препоръчваме ви да го направите поне до следващия 30 ноември, когато приключва мини събитието. И както ви казахме, ще можете да намерите Ditto, за което вече знаете, че е под формата на нормален Pokémon, и когато го хванете, ако е Ditto, той ще ви се покаже.

Ако играете сега, ще бъде двойно по-полезно от преди

Дори и да не играете повече поради всичко, което се случи през последните няколко месеца и защото ви става скучно или ви принуждава да напуснете къщата нарочно и нямате време, просто като го отворите за момент на ден ще получавате добри награди и истории…

Така че поне през тези дни отворете Pokémon GO всеки ден, за да получите много повече бонуси. Ще ви хареса!

Популярна тема