Трикове за закупуване на най-добра цена в Черния петък 2016 г

Съдържание:

Трикове за закупуване на най-добра цена в Черния петък 2016 г
Трикове за закупуване на най-добра цена в Черния петък 2016 г
Anonim

Днес е денят, който милиони хора чакат с месеци, ден на оферти, който задейства консуматорството на хората, ден, в който търговците поставят своите продукти на смешни цени, въпреки че е не винаги е така.

Какво означава това? Лесно е да получите добра сделка на Черния петък, особено ако се оставите да се ръководите от нашите най-изявени предложения, но истината е, че понякога цените не са такива, каквито изглеждат и затова искаме да ви дадем няколко съвета купувайте на Черен петък от 2016 г., този съвет е приложим и за други периоди от годината или дори за следващия Cyber Monday, ден на оферти, подобен на класическия Черен петък.

черно-измама
черно-измама

Как да избегнем черна измама?

Има много търговци, които извършват брутални разпродажби, не можем да го отречем, дори направихме списък с 10-те най-добри мобилни телефона, които можете да закупите на Черен петък 2016 г., и сме се уверили, че те съдържат най-доброто цени на пазара в един от най-надеждните магазини, но винаги има някой, който може да ви удари.

Ето защо решихме да ви дадем няколко съвета и да ви научим как да купувате през сезона на разпродажбите.

  • Не се притеснявайте: Нормално е да сте се изгубили, ако се изгубите и искате да видите най-добрите оферти тук, ние имаме няколко, които ни се струват добри, следим през цялата година цените и обикновено не препоръчваме продукт, който е над обичайната му цена.
  • Анализирайте цените: Ако ще купувате от Amazon, имайте предвид, че на Черния петък те обикновено не ви удрят, но има разширения за Chrome като Camelizer, който ви уведомява за цените на Amazon през последните месеци и ще разбере дали наистина купувате изгодно. Анализирахме няколко оферти и те бяха безопасни, напълно истински.
  • Купете продукта, от който се нуждаете: Опитайте се да намерите отстъпка за това, което ви трябва, не се ръководете от други брутални цени, когато купувате. Това означава, че ако искате мобилен телефон за 300 евро и този път той е в разпродажба, не се увличайте от друга цена с по-малко пари и след това останете с много по-евтин мобилен телефон, но не този, който бихте искали да имате.
  • Hashtag BlackFraude: В интернет е много лесно да се анализират цените и да се избегнат черни измами, но във физическите магазини търговците често прибягват до странни трикове с несъществуващи оферти, ако препоръчваме да купувате онлайн е за нещо. В Twitter има странно движение, което открива измама, струва си да го разгледате добре.
  • Otogami, уебсайт за анализиране на цените на игрите. Ако обичате повече игрите (дори за мобилни устройства), Otogami е уебсайт, който ви позволява да проследявате различни цени от този тип и ви позволява да намерите играта на най-добрата цена.

Ако сте следвали нашите съвети, но все още не сте сигурни, че винаги можете да разгледате отзивите и да ни зададете вашите въпроси, ние ще ви уведомим относно реални и нереални оферти, ако имате някакви съмнения, възползвайте се от тях, за да попитате.

Популярна тема