Съобщение за екранна снимка на Instagram

Съдържание:

Съобщение за екранна снимка на Instagram
Съобщение за екранна снимка на Instagram
Anonim

Много хора имат съмнения как да направят екранна снимка, но ако говорим за Instagram нещата се променят. Да, хората понякога не знаят как да направят екранна снимка, но просто за забавление, те могат да правят екранни снимки на Instagram истории или видеоклипове на живо.

Instagram се роди като платформа за висококачествена фотография, но малко по малко става все повече и повече като Snapchat, защото сега потребителите на Instagram са много по-активни отколкото преди благодарение на обновените истории. Сега, тази седмица не само историите триумфират, но и пристигането на видеоклипове на живо бележи важна стъпка в платформата.

notification-capture-instagram-ios
notification-capture-instagram-ios

Instagram вече уведомява екранните снимки на други хора

Малко по малко Instagram взема препратки и от Snapchat и приема мерки, така че потребителите на Stories и Direct да знаят, когато някой иска да ги шпионира или да направи екранни снимки на това, което правят направи. В момента не е възможно да не правите екранни снимки, но е вероятно в бъдеще Instagram да работи по подобен начин на Snapchat.

Досега всичко, което Instagram прави, е да ви уведоми, че X потребител е направил екранна снимка на вашия Instagram, единственото решение за вас е да блокирате потребителя, да го убедите да изтрийте заснемането или подайте оставка. Екранната снимка за момента няма да бъде изтрита от телефона на другия потребител, но поне ще имате доказателство кой и кога я прави.

Известията не изтриват екранни снимки, но поне знаете

Другият потребител вероятно не знае, че ще бъдете уведомени и това е така, защото в момента те не са активирани за всички, но малко по малко те пристигат и е нещо много необходимо. Известията за екранни снимки служат за защита на потребителя и за запазване на поверителността му.

Много по-ефективно е блокирането на екранни снимки директно, но тази стъпка все още не е предприета. В момента това е възпираща мярка, но се надяваме скоро да бъде приета правилната формула. Има ли вероятност Instagram да спре да работи, ако сме root като в Snapchat? Ние не мислим така.

Популярна тема