Elephone с Helio X25 и 6 GB RAM

Съдържание:

Elephone с Helio X25 и 6 GB RAM
Elephone с Helio X25 и 6 GB RAM
Anonim

Последните слухове твърдят, че се произвежда най-висок клас Elephone. Освен това може да бъде представен скоро. Този Elephone ще има MediaTek Helio X25, вероятно най-високата гама от марката до момента, която имат предвид да пуснат. Можем да кажем, че пред нас е подобрена версия на Elephone S7.

Дизайнът ще бъде метален и ще се предлага с 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Хайде, те не биха жалили пари за нищо. Тъй като това ще бъде терминал, направен да се конкурира директно с най-високата гама на пазара като Samsung Galaxy S7.

elephone-s7-два-модела
elephone-s7-два-модела

Elephone с Helio X25 и 6 GB RAM, вижте

От това, което научихме в последните слухове чрез HDBlog, ще имаме тези функции в този невероятен смартфон, който ще посочи най-доброто от гамата на Elephone:

  • 5,5-инчов екран.
  • Пълна HD резолюция.
  • MediaTek Helio X25.
  • 6GB RAM.
  • 128 GB вътрешна памет.
  • 4,000 mAh батерия.
  • 16 MP или 21 MP камера.
  • Други: две SIM карти.

Това са функциите, които очакваме за този мистериозен Elephone. Може да има голям 5,5-инчов екран и Full HD резолюция, достатъчно за огромната му батерия от 4000 mAh. Той се отличава най-вече с мощност, тъй като функциите, които притежава, не се губят, когато говорим за Helio X25 и 6 GB RAM, със 128 GB паметС гарантирани добри снимки… благодарение на задната 16 MP или 21 MP.

Нямаме оперативни данни и подобни, но надяваме се Marshmallow и сензор за пръстови отпечатъци. Но през следващите няколко дни със сигурност ще научим още новини.

Кога ще бъде пуснат този висок клас Elephone?

Всичко показва, че неговата презентация ще бъде в началото на декември.

Що се отнася до цената, можем да говорим за само 300 долара. Като се вземат предвид тези характеристики, това е много ниска цена, защото говорим за много мощен чип и само 6 GB RAM.

Този смартфон от най-висок клас ще бъде предопределен да се конкурира с най-високите диапазони на Android. Невероятно е как марката Elephone се разрасна през последната година, защото размерът, който могат да достигнат, е плашещ. Не можем да забравим, че това е подобрена версия на Elephone S7

Популярна тема