На живо в Instagram: Връзката ви не е достатъчно силна

Съдържание:

На живо в Instagram: Връзката ви не е достатъчно силна
На живо в Instagram: Връзката ви не е достатъчно силна
Anonim

Instagram актуализира приложението с много интересна новост, то вече позволява директен стрийминг от Instagram (това, което е известно като Live Streaming). Насочванията на Instagram са част от историите и вече обяснихме как се правят, проблемът е, че понякога, дори и да имате възможност да ги направите, връзката ви не ви позволява.

Съобщението е много ясно: „Вашата връзка не е достатъчно мощна“, за да се направи директно в Instagram и това означава, че точката за достъп, към която сте свързани, или че вашата връзка за данни няма достатъчно скорост на качване къмнаправи директен при условия Instagram Lives не се запазват за гледане по-късно и това означава, че се предава само в реално време, така че връзката трябва да е доста добра.

your-connection-is-not-powerful-instagram-direct
your-connection-is-not-powerful-instagram-direct

Кога излиза това съобщение?

Съобщението излиза винаги, когато връзката ви е недостатъчна, но може би в някои случаи е така, проблемът е, когато ви се случи нещо от следното:

  • Завършихте бонуса за данни и скоростта ви е спаднала (ще бъде невъзможно).
  • Вие сте в зона с лошо покритие, но обикновено го позволява.
  • Свързани сте към нискоскоростен ADSL, с 3 MB ADSL това не работи, дори не опитвайте.

След проверка на връзката Instagram Direct ще ви каже дали е подходящо или не да правите директно и ако е подходящо, ние ще започнем да излъчваме, до вашите последователи ще бъде изпратено известие и те ще бъдат можете да го видите незабавно, след като предаването на живо приключи, то ще приключи, никой няма да може да го види и няма да има следа от него. В момента Instagram Direct работи така.

Запомнете, директното в Instagram не се запазва, следователно, ако искате да остане в историята, най-добре е да не го правите на живо. Това ще изтрие мигновено и няма да остави следа в мобилния ви телефон, така че ще бъде това, плод на момента, мигновено.

Вече знаете, ако се появи съобщението, проблемът е вашата връзка, уверете се, че не сте изразходвали данните или сте в зона с ниско покритие, защото обикновено нормални 3G и 4G скоростите поддържат безпроблемното Instagram direct.

Популярна тема