Купете Xiaomi QiCycle R1: Интелигентният състезателен велосипед

Съдържание:

Купете Xiaomi QiCycle R1: Интелигентният състезателен велосипед
Купете Xiaomi QiCycle R1: Интелигентният състезателен велосипед
Anonim

Миналата година на MWC Санта Круз ни представи в сътрудничество с друга компания каква беше тяхната идея за интелигентен състезателен велосипед с много сензори във велосипеда, който бяха използвани за наблюдение на състоянието му. Ако искате да закупите Xiaomi QiCycle R1, щракнете тук.

Сега Xiaomi е малко напред и благодарение на кампания за финансиране, която се проведе през март, успя да пусне новия Xiaomi QiCycle R1 и за Много хора вярват, че това е мотор, пълен с екрани и кабели, изобщо не е такъв. Xiaomi QiCycle е авангарден състезателен велосипед, но има някои интересни подобрения, за да наблюдаваме нашата еволюция.

велосипед-xiaomi-qicycle-r1-купуване
велосипед-xiaomi-qicycle-r1-купуване

Xiaomi QiCycle R1: Най-завършеният интелигентен велосипед

Да, към днешна дата това е най-скъпата джаджа на Xiaomi, тъй като нейната цена достига 3000 евро (4400 евро е цената, която намерихме в GearBest). Въпреки това, въпреки факта, че Xiaomi му постави висока цена, той не струва много повече от състезателните мотоциклети в своята категория, по-скоро обратното. За цената си е много добър вариант.

В Европа има марки като Canyon, които продават без физически магазини и се справят наистина добре, определянето на правилния размер също не е толкова сложно. Велосипедът е проектиран от китайската компания iRiding и няма никакви помощни средства по него, това е състезателен велосипед с тегло от 7 кг, няколко грама над минималното UCI тегло.

Xiaomi QiCycle R1: Водещ състезателен велосипед

Този QiCycle R1 има първокласна карбонова рамка и много висококачествени компоненти на Shimano, включително новата предавка Shimano Ultegra Di2 Този дерайльор е електронен и въпреки че има кабели, неговата прецизност е много по-високо, има електрически мотор вместо класическия кабел за цял живот и реагира и се настройва автоматично на промените, като докосването на контролите е невероятно.

Сега Xiaomi QiCycle R1 не само монтира системата, но чете всички данни и монтира измервател на мощността на задната главина и някои сензори за движение по дължината на велосипеда. Тези сензори отиват към приложението за велосипеди, което може да анализира данните в реално време и след това.

приложение-qicycle-r1
приложение-qicycle-r1

Без да продължаваме по-нататък, този мотоциклет кара най-доброто от най-доброто. Като любопитство ще споменем някои от компонентите, въпреки че в края на статията ще ви оставим връзка, където можете да го купите и където ще можете да знаете всичките му компоненти от корица до корица.

 • QiCycle R1 MR60 рамка.
 • Интегрирана и модулирана фиби.
 • 90 mm QiCycle RAS алуминиево стебло.
 • QiCycle RHB 410 мм кормило
 • 2mm Fizik Superlight лента
 • Седло Fizik Airone R5.
 • Спирачки Shimano Ultegra BR-6800F/R.
 • Shimano Ultegra 6870 Di2 Предни дерайльори.
 • Shimano BTR2 батерия.
 • Shimano Ultegra CS 68000 Cassette 11-28T.
 • Верига Shimano CN-6800.
 • Shimano Ultegra FC-6800 Долна скоба.
 • Гуми QiCycle W3526C-QPM.
 • Maxxis Columbiere 25C 120 TPI колела.

Това е пример за компания, която напредва и се развива благоприятно към други пазари. Истината е, че Xiaomi правят много интересни джаджи и тази, въпреки че е най-скъпата, е много добра. Разбира се, ние не вярваме, че Xiaomi ще вземе някой от тези велосипеди на обиколката, тъй като те със сигурност имат впечатляващо качество. Ако ви е харесал и искате да го купите, следната връзка ще ви отведе до един от малкото сайтове, които го продават в международен план.

[vc_button »Xiaomi QiCycle R1″ color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?f4nk»] title=

Популярна тема