Google ви казва, ако има дълги опашки в магазините

Съдържание:

Google ви казва, ако има дълги опашки в магазините
Google ви казва, ако има дълги опашки в магазините
Anonim

Планирате ли да пазарувате в определено време на деня? Ако нямате време, сега с Google ще можете да знаете дали има опашка в магазините, в които отивате. Ще можете да се консултирате с това директно в приложението Google и няма да се губи.

Ясно е, че Черният петък, пазаруването и консуматорството карат много приложения като това от Google да изискват актуализация с повече опции за потребителя да купува, да плаща. Последното нещо е, че Google ви казва, ако има дълга опашка в магазините С тази новост ще можете да се възползвате максимално от времето, което прекарвате в пазаруване, като изобщо сте по-ефективни пъти.

физически магазин на youtube
физически магазин на youtube

Google ви казва, ако има дълга опашка в магазините

Едно от последните нововъведения на Google е Google Now, което дава информация за опашките в магазините. С тази актуализация Google може да информира потребителя в реално време за броя на хората в магазина в даден момент.

Можем да знаем пиковите часове на бизнеса Ако планирате да пазарувате във вторник в 5, пак си струва да го направите в сряда в 5, защото същото в тази секция е открил, че има по-малко хора. Всичко това е възможно благодарение на тази опция на « часове пик», която можете да прегледате от вашия смартфон или компютър лесно и бързо.

Това можете да го гледате точно сега на компютър. От Android не е наличен (засега) за всички потребители. Всичко обаче сочи, че скоро ще бъде достъпно за всички.

Сега можете да знаете пиковите часове на магазините

Познаването на пиковите часове на магазините никога не е било толкова лесно. Ще трябва само да потърсите бизнеса в Google и да получите достъп до тази информация. Това е една от опциите, които ще се показват, за да видите магазина. Ще видите, че няма отпадъци! Ако вече пазарувате за Коледа, ще ви бъде полезно.

Ако влезете в Google и потърсите конкретен магазин на Zara, ще видите работното време и отдолу „ часове пик“. Можете да го гледате по-долу:

пикови часове-магазини-google
пикови часове-магазини-google

Не се колебайте да опитате сега:

Популярна тема